Комунальні підприємства Чернівців обурені роботою 'Укрвторресурсу'

Комунальні підприємства Чернівців обурені роботою "Укрвторресурсу"

14.02.2016, 16:06

"Укрвторресурс" визнав усі борги, які дісталися йому від Чернівецького ЖРЕПу № 12, та зобов'язався їх сплатити. 

Про це йдеться у сюжеті ТВА.

- У повному обсязі прийнято борги перед ПАТ "Чернівціобленерго" та КП "Чернівціміськліфт", - сказав Денис Круглецький, начальник відділу контрольно-перевірочної роботи Чернівецької міської ради.

Зараз Торговий Дім "Укрвторресурс" винен чернівецькому обленерго 7 тисяч гривень. А комунальне підприємство "Спецкомунтранс" судиться з "Укрвторресурсом" уже давно - за сотні тисяч гривень.

Представники комунального підприємства "Спецкомунтранс" запевняють, що "Укровторресурс" винен їм майже мільйон гривень. І свої борги не сплачує вже протягом 5 місяців. Натомість боржники кажуть, що винні всього-на-всього 88 тисяч. Щодо інших сум судяться. 

- Нас обурюють дані, які, не підтвердивши, дає "Спецкомунтранс". У нас є непогодження юридичні з договірними зобов'язаннями, які нав'язує "Спецкомунтранс", і це вирішується наразі в суді, - повідомив Ірина Маслій, представник ТОВ ТД "Укрвторресурс".

Дарма, що суди визнали - в "Спецкомунтрансі" з сумами не помилися. Тому "Укрвторресурс" звернувся до іншого контролера - Антимонопольного комітету України. 



- Прийнято рішення про те, що "Спецкомунтранс" є монополістом на території міста Чернівці, - зазначив Ірина Маслій, представник ТОВ ТД "Укрвторресурс".
І комунальникам тепер доводиться судитися ще й з Антимонопольним комітетом. Поки долю мільйона вирішують суди, 88 тисяч гривень "Укрвторресурсу" таки доведеться сплатити. Так само, як і борги іншим підприємствам. До того ж менше ніж за 2 місяці. Міська рада зобов'язала фірму розрахуватися з усіма до 31-го березня. Проте, якщо цього не станеться, то договір із боржником таки розірвуть. 

1