Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області заявляє  про готовність опозиції до об'єднання

Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області заявляє про готовність опозиції до об'єднання

29.12.2011, 13:24

Заява Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області про необхідність об'єднання опозиції в умовах диктатури

 За останні два роки Україна скотилася вниз по всіх показниках.  Повний занепад економіки, згортання малого та середнього бізнесу, інфляція, подорожчання товарів народного споживання, нікчемна соціальна політика з боку Президента та уряду. А звідси зубожіння українців.

 Той хаос в судовій системі, що має місце через політичні репресії, звів нанівець усе правосуддя в Україні.

 Сьогодні ми знаходимося на порозі парламентських виборів в Україні. Прийнятий новий закон про вибори зобов’язує всі опозиційні сили об’єднатися перед обличчям одного ворога – олігархічно-кланової диктатури.

 З цього приводу дуже влучно висловилась Юлія Володимирівна Тимошенко у своєму відкритому листі. Мова йде про те, що в опозиції є один шлях до перемоги в парламентських виборах – це об'єднання.  Тільки об'єднання  всіх політичних опозиційних сил зможе призвести до формування непровладної більшості в майбутньому парламенті, а пізніше і формування демократичного уряду. Іншого способу зупинити те беззаконня, що коїться сьогодні, немає.

 У зв’язку з цим Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області,  до якого входять 12 політичних партій та 2 громадські організації, рішуче заявляє про готовність до об'єднання  та спільного координування дій під час парламентської виборчої кампанії 2012 року.

 Ми впевнено заявляємо про те, що  зробимо все для того, щоб зупинити злочинні дії влади і забезпечити на наступних парламентських виборах перемогу опозиційних сил.