Комісія обласної ради, яку очолює Любов Годнюк, не погодила передачу приміщення станції переливання крові у Хотині для потреб госпітального округу, - нардеп

Комісія обласної ради, яку очолює Любов Годнюк, не погодила передачу приміщення станції переливання крові у Хотині для потреб госпітального округу, - нардеп

27.03.2018, 17:19

Максим Бурбак звинуватив комісію обласної ради, яку очолює Любов Годнюк в тому, що вона не погодила приєднання станції переливання крові у Хотині на баланс Хотинській районній раді для подальшого його використання для потреб Хотинської центральної районної лікарні.  

Про це парламентар заявив під час сьогоднішньої сесії Чернівецької обласної ради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійні стандарти майнової комісії облради позбавляють перспектив колектив колишнього Хотинського відділення виробництва препаратів крові

- Був сьогодні на сесії обласної ради, - поділився народний депутат України Максим Бурбак враженнями. -  Двоякі відчуття: президія майже уся – де-факто опозиція, а де-юре ніби й влада. Сесії ведуть, слово надають, питання області вирішують як влада, але декларують себе як опозиція. У залі депутати, які начебто повинні приймати рішення важливі для області, але в сухому залишку стають в опозицію до курсу на реформування країни, до урядових ініціатив.

- Каже Любов Годнюк , що я сценарист і постановник обласних вистав, що театр нібито у області. Дякую, Любове Олексіївно, за комплімент. Але зауважу, най в області театр, а в радах, і обласній і міській – то якісь цирки - шапіто і з замовними штатними клоунами, і з масовкою, і статистами. Власне, пані Любі видніше, недарма її звіти в пресі більше схожі на звітно - виборні концерти до днів працівників культури. А може звітувати нема про що? Бо торік з обласного бюджету за ініціативи чудових обласних депутатів від Хотинщини надійшло до районного бюджету аж 0, 0 копійки - заявив Максим Бурбак. 

Водночас депутат Любов Годнюк заявила таке: "«Сказати зі сцени районного будинку народної творчості і дозвілля, що депутати обласної ради нічого не роблять… Яке ви мали право так зробити? По друге звинуватити мене, як голову комісії, в тому, що я була проти передачі Центру переливання крові, яке ви мали право це зробити?"

За матеріалами  http://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Брешет как собака,твой бурбачина.Юра,язык сотрешь,хватит лизать у этого дурака.Всех бабок все равно не заработаешь.

avatar

Махорка

27 березня 2018 18:26

І це дуже правильно по станції переливання крові. Це гарантія того, що бурбаківська команда Кравецька-Допіряк не вкрадуть і не продадуть, як це зробили з кінотеатром. Довгострокова аренда за 1 (одну) гривню на рік всіх влаштовує. Дякуємо Годнюк за мудре рішення.

avatar

Хотин

28 березня 2018 09:04