Команди потерпілих на виробництві Чернівецької області вдало виступили на III-й Всеукраїнській спартакіаді інвалідів праці «Сила духу»

Команди потерпілих на виробництві Чернівецької області вдало виступили на III-й Всеукраїнській спартакіаді інвалідів праці «Сила духу»

17.09.2015, 12:03

Шана сильним духом!

Вдало закінчились фінальні змагання III Всеукраїнської спартакіади інвалідів праці «Сила духу» для команди потерпілих на виробництві Чернівецької області, які проходили з 10 по 12 вересня 2015 року в м. Ужгород. П’яте загальнокомандне місце серед 26 команд, що брали участь у змаганнях. Два дні напруженої, захоплюючої боротьби промайнули мов мить. Хвилювання, спортивний азарт, неймовірна самовіддача, відчай невдач та блаженна радість перемоги – все це супроводжувало кожного без винятку учасника команди, а крім того, панувало відчуття справжнього спортивного колективізму, підтримка один одного, віра в себе і своїх колег.

Вже в перший день змагань команда Чернівецької області заявила про себе як один із лідерів змагань, що готова дати бій іменитим суперникам і поборотись за головні нагороди Спартакіади. В змаганнях із дартсу серед жінок з позиції сидячи перше місце в індивідуальному заліку та золоту медаль виборола  Неля Шулік (м. Чернівці), а вже за кілька годин надійшла радісна звістка про бронзову медаль Олександра Захарюка (м. Чернівці)у змаганнях із гирьового спорту в ваговій категорії до 90 кг.

Вдало виступили буковинські спортсмени і наступного дня. Всього за крок до п’єдесталу пошани на почесному четвертому місці завершили змагання Лілія Коханюк (Кіцманський район)з тенісу, Іван Кваснюк (м. Чернівці) з шахів, Світлана Томнюк з бомбаскету сидячи та Віктор Репеха (Сокирянський район) з бомбаскету стоячи.

А завершальним акордом успішного виступу буковинців стала перемога в особистому заліку і золота медаль капітана команди Ростислава Рогожинського з Заставнівщини у змаганнях з армспорту в ваговій категорії понад 90 кілограм. Це вже третій виступ Ростислава на Всеукраїнських спартакіадах. В 2013 році в цьому ж виді спорту він здобув бронзову медаль, в 2014-му став срібним призером і ось зараз – золота медаль переможця.

Від імені керівництва обласного управління виконавчої дирекції Фонду щиро вітаємо переможців і всю команду Чернівецької області з високими спортивними досягненнями. Бажаємо подальших спортивних успіхів, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру та здійснення найзаповітніших мрій! 

1