Команда Олексюка працюватиме, як працює 'Рідне місто' (оновлено)

Команда Олексюка працюватиме, як працює "Рідне місто" (оновлено)

28.05.2014, 15:01

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Петро Олексюк, який набрав на виборах близько трьох відсотків голосів, сьогодні зустрівся з журналістами та розповів про свої плани щодо діяльності його команди.

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Петро Олексюк, який посів п’яте місце, набравши 3043 голоси, витратив на свою виборчу кампанію 15,230 гривень. При цьому, 14,5 тисяч гривень – власні кошти кандидата, ще 730 гривень – добровільні внески небайдужих громадян. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив відповідальна особа за бюджет виборчої кампанії Олексюка Юрій Халавка, передає кореспондент БукІнфо.

 Із вказаної суми, штаб кандидата витратив 9,275 гривень на агітаційні матеріали, 3,660 гривень – на висвітлення інформації про кандидата у ЗМІ, на інші витрати пішло 2,187 гривень.

Після виборів у виборчому фонді Петра Олексюка навіть залишилися кошти – 108 грн.

Після мерських перегонів кандидат відзначив, що розуміє проблеми кожного району нашої області і працюватиме над їх вирішенням. 

Також Петро Олексюк зазначив, що надалі вони працюватимуть як громадська ініціатива. Громадську організацію вирішили не реєструвати.  Її метою буде не критика влади, а надання пропозицій.

Незабаром у соціальних мережах буде оголошено конкурс на вибір назви для ініціативи.

 Також кандидат привітав переможця виборів Олексія Каспрука із достойною перемогою.

Про це повідомляє http://promin.cv.ua та БукІнфо

Нагадаємо, наразі найвідомішою громадською ініціативою Чернівців, як позиціонували себе її активісти, було "Рідне місто".

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/WhEI-Hp_YBk?hl=uk_UA&amp;version=3&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/WhEI-Hp_YBk?hl=uk_UA&amp;version=3&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

1


КОМЕНТАРІ (3)

Местная Батькивщина (бывший Фронт Змин) решили профинансировать конкурента )))) Дайте угадаем - деньги с Добробута на благие цели? ))))))

avatar

28 травня 2014 12:31

неа, я думаю, что деньги уже с калинвского......

avatar

мельник

28 травня 2014 13:46

Це дитячий садочок. Петя + Гаврада + два Халавки. Амбіції є а ось іншого бракує.

Олексюк вже встиг "зрозуміти проблеми кожного району області та працює над їх вирішенням"! Смішно та сумно. Це йому Гаврада написав?

 

avatar

Тьотя Маша

28 травня 2014 22:02