Команда Мунтяна обіграла команди Фищука і Каспрука

Команда Мунтяна обіграла команди Фищука і Каспрука

09.09.2017, 17:49

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав переможців та учасників турніру з міні-футболу серед команд обласної державної адміністрації, обласної ради, Чернівецької міської ради та збірної команди журналістів області.

- Вітаю команду Чернівецької обласної ради та її іменитого капітана – Ivan Heshko із перемогою у турнірі з міні-футболу, який сьогодні відбувся до Дня фізичної ультури і спорту! Ні на секунду не сумнівався, що наша команда отримає І місце, навіть коли, власне, запропонував провести цей турнір :)

На жаль, не зміг взяти участь у відкритті турніру, тож делегував ці повноваження Івану Гешку – голові постійної профільної комісії обласної ради, який привітав на полі фізично-оздоровчого комплексу «Олімпія» учасників команд.
Команду ОДА, до слова, очолив Олександр Фищук, але навіть це не зупинило хлопців з команди обласної ради на шляху до перемоги :)Попервах перевага була на стороні команди ОДА, втім згадавши, що за ними стоять їх виборці, хлопці з команди обласної ради зібрались та зрівняли рахунок – 3:3. Долю поєдинку вирішила серія післяматчевих пенальті – 6:4 на користь обласної ради. Чернівецька ОДА отримала ІІ місце, команда міськради – ІІІ, поступившись команді обласної ради із рахунком 0:5. Команда представників місцевих ЗМІ – IV. Нарікань на нечесну гру чи упереджене суддівство ні в кого не було ;)

Дякую Івану Тарасовичу та усій команді обласної ради за видовищну гру! Сподіваюся, що реалізована сьогодні ініціатива стане гарною традицією та надихне буковинську молодь більше займатися спортом та фізичною культурою. Адже здорова нація – це сильна держава! - написав Іван Мунтян у ФБ. 

ДОВІДКОВО:

 Сьогодні, 09 вересня, в День фізичної культури і спорту на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбувся турнір з міні-футболу серед команд обласної державної адміністрації, обласної ради, Чернівецької міської ради та збірної команди журналістів області.

В якості капітанів команд облдержадміністрацію представив голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, обласну раду – депутат облради Іван Гешко, Чернівецьку міську раду – начальник відділу спорту Чернівецької міськради Дмитро Макаренко, журналістів – радіоведучий Тарас Лазарук.

1