Колишній депутат-свободівець Горук погрожував працівникам інспекції з благоустрою та МКП Реклама (ОНОВЛЕНО+КОМЕНТАР Назара Горука)

Колишній депутат-свободівець Горук погрожував працівникам інспекції з благоустрою та МКП Реклама (ОНОВЛЕНО+КОМЕНТАР Назара Горука)

03.07.2016, 00:26

Погрози екс-депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука, які 02.07.2016 р. прозвучали  на адресу працівників інспекції та МКП "Реклама", розцінюємо як загрозу життю під час виконання своєї роботи (Національна Поліція Святослав Кішлар).

Заяву такого змісту зробив начальник Інспекції з питань благоустрою Сергій Обшанський

Інцидент трапився 02.07.2016 на розі вулиць Головна-Шевченка, де працівники МКП"Реклама" (Тарас Унгурян) разом з Інспекцією продовжили роботу з демонтажу незаконно встановленної реклами з фасадів історичних пам'яток архітектури міста.

Назар Горук згодом також прокоментував інцидент.  

 Назар Горук

 Дивлюся я на “службового пса” банди “народний фронт” в Чернівцях Сергія Обшанського і стає смішно, але і огидно. Ця лицемірна, підла і хамовита особа настільки боязка, що слова: “покарання і “возвратка” від Бога”, сприймає як особисту погрозу. Так Сергійчику, “покарання від Бога вашій банді наступить”! За тих стареньких жіночок, яких через тебе штрафують на 1800 грн., за продаж літри молока. За тих вдов які вибігають плачучи з адмінкомісії. За тих підприємців над якими ви знущаєтесь і не даєте працювати.  За ті закони і положення, які розходяться з мораллю. За вирізаний ліс Карпат. За весь український народ, який поки стоїть на колінах в сльозах і крові, та плаче! До обмінника не маю відношення, але просто шкода тих підприємців, які платять неймовірні податки працюючи в “ноль” вже тривалий час, і завтра просто змушені будуть закритися, як і тисячі підприємців по всій Україні. Але Обшанському на це начхати. Він себе вже забезпечив на цій посаді. Ті хлопці, які працюють в інспекції, просто знизували плечима говорячи слова “вибачте”, в них людяності більше ніж у всього “народнофронтівського бидла”. Ця банда настільки примітивна і огидна, що не розуміє простого: “Янукович був сильнішим, але втік як боягуз. А вас просто розтопчуть як паскудних тарганів”. Ще є шанс покаятись перед Богом і народом, але навряд чи в серці є хоч краплинка моралі !
 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Браво, Горуку.

avatar

Житель г.Черновцы

03 липня 2016 23:09

За що браво? Цей урод - Горук лише тявкати може. Як депутат та громадський діяч яким себе презентував нічого толкового не зробив, а пальці завжди віяром. Рот йому не зкариєш, буде годинами чесати який він молодець і т.д. 

Люди порядок потрозу наводять а він починає за "Бога", за бабусь, за ліс. До чого все це якщо ти сам допустив порушення і не хочеш дотримуватися порядку на рівні з усіма іншими.

 

avatar

Микола

04 липня 2016 08:21