«Колись Бешлей відмовився очолити комунальне підприємство і я поставив на ньому «хрест». А Чесанов нехай спробує на 'Гравітоні', - екс-мер Федорук про бажання депутатів очолити тролейбусне управління (ВІДЕО)

«Колись Бешлей відмовився очолити комунальне підприємство і я поставив на ньому «хрест». А Чесанов нехай спробує на "Гравітоні", - екс-мер Федорук про бажання депутатів очолити тролейбусне управління (ВІДЕО)

28.02.2017, 19:53

Народний депутат України та колишній міський голова Чернівців Микола Федорук прокоментував бажання депутатів від «Рідного міста» та "Самопомочі" керувати тролейбусним управлінням. Журналісти також нагадали екс-мерові, що так само він колись пропонував посісти керівну посаду Володимиру Бешлею.  

За словами нардепа, свого часу він пропонував Бешлею очолити одне з комунальних підприємств міста, однак той відмовився. Після цього Федорук «поставив на ньому хрест». Натомість молодий Олексій Каспрук погодився пройти таке випробування. Тому знає тепер, як функціонує комунальне господарство не на теорії, а на практиці. 

Про це екс-мер розповів на прес-конференції сьогодні, 28 лютого. 



«Я на Бешлею поставив хрест. Колись я йому запропонував, сказав, що «Ти молодий, спостерігаєш за всім оновленням, і ти маєш очолити якесь комунальне підприємство, можливо ЖРЕП якийсь чи інше». Коли він сказав, що «ні», то я зрозумів, що далі можна ставити хрест. Каспруку я запропонував піти на містобуд, також не найкраще підприємство, але він погодився. І отримав за це по повній програмі, як то кажуть. Але він тепер знає, що це таке», - повідомив Федорук.

«За порадою депутатів я доручав пану Крайсу Водоканалу. Що з цього вийшло, ви знаєте. Чим я його породив, тим я його і вбив – розчерком пера. Чого йти туди, де ти не розумієшся»

Загалом Микола Федорук зазначив, що задля експерименту дати керувати комунальним підприємством котромусь з міських депутатів можна. Але на "Гравітоні", а не на проспекті Незалежності, де багато землі.  

Джерело: БукІнфо 

1


КОМЕНТАРІ (1)

На Букінфо написано що Федорук поставив хрест на Чесанова, тут на Бешлея. Так ви там домовтеся хто на кого що поклав, а то невдобно якось

avatar

петя Порох

28 лютого 2017 18:09