Колектив театру вітає Ларису Попенко з ювілеєм! BukNews приєднується!

Колектив театру вітає Ларису Попенко з ювілеєм! BukNews приєднується!

20.04.2016, 00:38
Вітаємо з ювілеєм блискучу актрису Чернівецького муздрамтеатру ім.О.Кобилянської, талановиту людину, прекрасну жінку, всіма улюблену заслужену артистку України Ларису Попенко!



Дорога Ларисо Вікторівно!

Ваш ювілей – не тільки тільки свято для Вас,
але й для усіх тих, хто має за щастя знати Вас.

Нехай Ваша творча індивідуальність не припиняє привертати увагу глядачів,
цікаві сценічні роботи надихають творити, а внутрішня енергія не вичерпується!

Хай у цей світлий День народження Вам посміхаються люди та квіти,
які Вам принесуть у дім рідні, друзі, колеги та численні прихильники.

Бажаємо добра, любові, гарного настрою на кожен день,
здоров’я, миру і достатку Вам і Вашій родині.

Ви народилися під яскравою зорею,
сяйте так натхненно і надалі!

Лариса Попенко (заслужена артистка України) - актриса театру і кіно, ведуча, педагог. У Чернівецькому музично-драматичному театрі ім.О.Кобилянської працює з 199З року. Яскравий творчий діапазон, любов до професії і неймовірна здатність працювати над собою дозволяє актрисі блискуче перевтілюватися і кожну роль зіграти так, щоб назавжди залишитися у серцях глядачів.

Так, поряд з драматичними ролями позначеними багатоплановістю, глибоким проникненням у психологію образу, актрисою були створені комедійні ролі: і гострохарактерні Маша (“Смерть Занда” Ю. Олеші), Сорра (“Гніздечко” Г. Рудягіна), місіс Туз (“Усе в саду” Е. Олбі), Королева (“Тіль” Г. Горіна), Туанета (“Хворий та й годі” Ж.-Б. Мольєра), Дуенья (“Дуенья” Р. Шерідана), Оксана (“Продам чоловіка” М. Задорнова), Сесілі (“Заміж тільки за Ернеста” О. Уайльда), Варєнька (“Турецька голуба шаль” А. Горіна, Е. Яворського), Леапольдіна (“Терпкий аромат романтичної ночі” А. Касона), Ткачиха (“Різдвяна ніч” за М. Гоголем), Лукерка (“Хоч з моста у воду” М. Кропивницького), Ева (“Любов до гробу” А. Ніколаї), Женев’єва (“Шерше ла фам” К. Маньє), Марія, королева шотландська Єлизавета, королева англійська “Ваша сестра і полонена” за Л. Разумовською, Поетка «Туга за майбутнім» за поезією В. Китайгородської та багато інших.

У нинішній репертуарній афіші Ларису Попенко можна побачити у виставах “Солодка Даруся” за М. Матіос, "Шельменко-денщик" та Сватання на Гончарівці" Г. Квітки-Основ'яненка, "Земля", "Юліан Цезаревич" за О. Кобилянською, "Малюк" Ж.де Летраза, "Інцидент" Л.Лунарі, "Срібний павук" В.Кожелянка та багатьох інших.

Незабаром актриса знову здивує своїх прихильників, на цей раз у новій виставі Чернівецького театру "Запечатаний двірник", прем'єра якої відбудеться 21-22 травня.












1


КОМЕНТАРІ (1)

Щирі вітання та найкращі побажання!

avatar

Глядач

21 квітня 2016 11:22