Колектив Путильської центральної районної лікарні анонімно став на захист головного лікаря

Колектив Путильської центральної районної лікарні анонімно став на захист головного лікаря

19.04.2016, 20:28

На редакційну адресу BukNews надійшов лист - відповідь на публікацію про конфлікт у Путильській центральній районній лікарні. Пропонуємо його увазі читачів без  редакційного редагування і коментарів:

"Лист-спростування на публікацію В.Попадюка з Путили на сайті вuknevs.

Колектив КЗ « Путильська ЦРЛ» зібравши збори обговорив публікацію В. Пападюка на сайті вuknevs.

Факти викладені на сайті вuknevs В.Попадюком  мають тенденційний характер, мають задавнений термін.

Конфлікт на фоні особистого неприязного відношення п. Гаврилюка до п. Дячука триває довгий час, більше загострення цей конфлікт набув після призначення п. Дячука головним лікарем ЦРЛ у 2012 р.

Мають місце постійні скарги п. Гаврилюка у різні інстанції, звідси – перевірки роботи персоналу лікарні, що спричиняє напруженість та знервованість у колективі.

Під час проведення нарад  п. Гаврилюк намагається спровокувати головного лікаря, висловлюючи свою неповагу до керівника, деколи, не дуже літературно.

Скаргами від п. Гаврилюка не забезпечений, напевно, лише Рибнагляд.

Про випадки побиття працівників головним лікарем нам нічого не відомо.

Заробітна плата працівникам лікарні виплачується без перебоїв. Матеріальна допомога на оздоровлення працівникам виплачується щорічно.

Не вистачає коштів на отримання медикаментів, але харчування хворих у стаціонарних відділеннях задовільне.

Головний лікар не «білий та пухнастий», у нього жорсткий характер, але його вимоги правомірні. Він дбає про благоустрій лікарні, належні умови перебування хворих у відділеннях. За останні 3 роки у лікарні взимку тепло, налагоджено водопостачання.

Дана публікація користі колективу не приносить. Колектив лікарні обурений даною публікацією та вимагає надати можливість спокійно працювати.

 Колектив КЗ «Путильська ЦРЛ» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА умив руки від скарг лікарів, закрив очі на рішення, ухвали судів і фінансову шкоду бюджету

1


КОМЕНТАРІ (2)

А що скаже "анонімний колектив лікарні" з приводу того, де перебував п. Дячук о 17 - 18 год. 06.07.2015 р., коли найняті його другом І. Слижуком злочинці, озброєні ножами, вчинили зухвалий напад на нашу сім'ю з малолітньою дитиною, біля нашого дому, побили Ярослава Гаврилюка, порізали колеса його машини, на очах у майстрів, які працювали у сусідів і врятували нам життя. Кому дав Михайло Дячук завдання 31.07.2015р. погрожувати по телефону знищити нас і наше житло від його імені? Справа знаходиться в суді і справедливість переможе!

avatar

Олена Гаврилюк

19 квітня 2016 20:44

Пан Дячук був тривалий час у партії Регіонів та був депутатом райради від партії Регіонів. Революцію гідності він не підтримав.Зі зміною політичної ситуації в Україні змінилися і його політичні вподобання - і от він знову в райраді. На словах він готовий жити по новому, та десь в душі причаїлися сепаратистські настрої. Слава Україні!

avatar

Іван Р.

30 травня 2016 17:20