Колектив патологоанатомічного бюро обурений роботою медичної комісії

Колектив патологоанатомічного бюро обурений роботою медичної комісії

21.09.2016, 20:40

Своїми негативними враженнями від засідання комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх родин Чернівецької обласної ради, яке відбулось вчора та на якому розглядались кадрові питання попре лист облдержадміністрації від 19 серпня про відкликання цього питання, поділились члени колективу ОКМУ «Патологоанатомічне бюро».

Засідання медичної комісії в соціальних мережах та Інтернеті завжди анонсуються, як відкриті та прозорі, тому ми вирішили зібратись колективом та прийти на засідання – розповідає лаборант відділення загальної патології № 2 Тімофті Віолета Євгенівна – але прозорості роботи комісії ми не побачили, більше того побачили зверхнє відношення деяких депутатів, що особисто мене неприємно вразило. Набагато більше часу, ніж нам, було приділено промові представника ГО «Ніхто крім нас» Юрія Ковальця, який намагався нам, членам комісії та представника Департаменту охорони здоров’я розказати про наші проблеми та нав’язати нам своє бачення нашого майбутнього. Так, у нас не найкращі умови роботи, але на якості роботи та хворих це ніколи не відображалось. То чому якийсь активіст, якого ми не запршували, повинен нав’язуватись нам та втручатись у нашу роботу. Апелював він до нас тільки тим, що «Ніхто крім нас» - це загальноукраїнська громадська організація. Нажаль, ми так і не змогли добитись від нього відповіді, чому він втручається в життя нашого колективу та яку мету переслідує, але чітко зрозуміли, що лобіює він інтереси Жукова Л.Ф. та загадуємось чому.

Юрій Ковалець намагався звинуватити попереднє керівництво та особисто Беседінського В.І., який перебуває на посаді т.в.о. начальника всього 4 місяці, в поганому матеріально-технічному стані бюро – роз’яснила ситуацію головний бухгалтер Соколовська Галина Михайлівна – нажаль я так і не змогла пояснити йому, що кожен рік закладаючи в бюджет нашої організації 6 млн. гривень ми отримаємо тільки 3-3?5, які витрачаються переважно на зарплату та хімреактиви. Про який поточний і тим більше капітальний ремонт могла йти мова.

Особисто в мене склалось неприємне враження, що комісія прийняла рішення на користь Жукова Л.Ф., ще до початку роботи – додала лікар відділення загальної патології 1 Денисова Ганна Данилівна – ми, більша частина колективу, прийшли підтримати Беседінського В.І., але нас не чули, всі наші слова ігнорувались та нашою думкою знехтували, хоча депутат Кобевко О.П. весь час повторювала, що для неї важлива саме думка простих лікарів. Депутат Болтунов О.В. взагалі нас перебивав, не даючи можливість договорити до кінця. Нажаль вислухати нас не хотів і голова комісії Малишевський І.О. Ми хотіли підняти питання недопущення перетворення нашого бюро на похоронну контору Жуковим Л.Ф. і Ко але і це депутати пропустили повз вуха. Єдине, що ми від них почули, що доказів не має. Як не має? Якщо ми всі тому живі свідки, весь колектив щодня роками спостерігав, як вони в робочий час підписували вінки, реалізовували труни та хрести. Це неподобство тільки пару місяців як припинилось, коли т.в.о став Беседінський В.І.

Особливу подяку колектив ОКМУ «Патологоанатомічне бюро» висловлює голові Чернівецької обласної ради Мунтяну І.М., який просто побачивши наш колектив в коридорі поки ми чекали на розгляд наших питань медичною комісією, запросив до себе в кабінет та вислухав думку кожного присутнього. Сподіваємось, що Іван Миколайович почує думку колективу та прийме мудре рішення.

 Правдивість цієї інформації підтверджена на відео на сторінці Кобевко О. в мережі Facebook. 

1


КОМЕНТАРІ (14)

На жаль - пишется окремо і виділяється комою!!! Одна й та сама помилка у всіх статтях, які стосуються патанатомічного бюро!!!

avatar

Галя

21 вересня 2016 18:14

Вибачте, має бути пишеться (механічно)

avatar

Галя

21 вересня 2016 18:16

Колектиа патанатомічного бюро складаєть із санітарок, бухгалтерів, водіів і т.п.? Де лікарі?

avatar

??

21 вересня 2016 18:27

Ну і чого я сьогодні приперси до обласної ради, адже ще ще невідомо чия візьме.

І навіщо це мені на старість що би мене на камеру знімали.

avatar

Юра

21 вересня 2016 20:30

Ну і чого я сьогодні приперси до обласної ради, адже ще ще невідомо чия візьме.

І навіщо це мені на старість що би мене на камеру знімали.

avatar

Юра

21 вересня 2016 20:30

Да, дядя Юра Ковалець зовсім не відомо чого ти прийшов нав'язуватись колективу пат бюро та зніматись на камеру. Хто дорожчий ти чи диякон? Чи жуков так засіває похоронннми горшенятами, що йому всеодно

avatar

про карліка в комуфляжі

21 вересня 2016 20:52

З відео точно видно, що тупий Болтунов навіть не знає чим займається бюро, а навіщо, якщо і без цього гроші заплатили?

avatar

21 вересня 2016 21:02

шо ви там мутите народ?

avatar

Василь

21 вересня 2016 21:27

Правий Василь мутять. Краще не перед колективом ставити таблички, а перед кожним членом комісії табличку з ціною. Це на мові медкамії називається прозорість

avatar

ми

21 вересня 2016 21:34

Що це за коментар про санітарок, водіїв, бухгалтерів і тому подібне? Вони не члени колективу, не люди? Браво Кобевко за це і був Майдан? Тим більше це не правда, більше 1/4 присутніх членів колективу були лікарі. Ганьба

avatar

21 вересня 2016 21:44

Чергова статейка проплачена беседінським. Хто там що розповів, роз'яснив, додав? Є відео з засідання. Як редакція публікує цю брехню?

avatar

Галя

22 вересня 2016 11:48

Погоджуюсь. Добре, що зробили відео. Там все видно, хто не давав слова сказати. Ці жіночки так верещали, ніби іх різали. Таке враження, що прийшли бабенціі з ринку, що семечками торгують.

avatar

!!!

22 вересня 2016 12:47

А у кобевчихи на фото  аж морду перекосило

avatar

22 вересня 2016 15:34

Наступного дня після засідання комісії у Кобевчихи ще не так морду перекосило. У неї і декількох її обожнювачів склалось враження, що Олька свята. Та ні, який вона практикуючий лікар? В день засідання комісії вона просто не прийшла на чергування. Це нормально? А в цей час помирав хворий, іншому стало зле, поступили в приймальне відділення два чоловіка. Допомогу звичайно надали інші медичні працівники. Повідомили адміністрацію лікарні. Складено відповідно протокол. Що буде далі? А що буде? Татусь забігає, пообіцяє Андрієць виконати її замовлення, та почне давити на Ушакова. Знаючи любов Ушакова до Оксанки та Ольки він це діло не попустить. Надіємось на це. Далі буде цікавіше....
avatar

Zalupko

22 вересня 2016 20:06