Колектив найбільшого на Буковині лісгоспу став на захист свого директора

Колектив найбільшого на Буковині лісгоспу став на захист свого директора

25.02.2015, 16:05

Колектив ДП “Берегометське лісомисливське господарство”, а всього тут працює 587 осіб, одностайно став на захист свого керівника, Миколи Ракевича, якому регіональна влада відмовляє в погодженні на продовження трудового контракту. Крім виробничого колективу, його кандидатуру підтримують приватні підприємці району, голови РДА та райради, начальник обласного управління лісового господарства та мисливства. 

Лісівники звернулися з відкритим листом до голови ОДА О.Фищука: “Саме завдяки організаторським здібностям нашого керівника, який очолює підприємство вже 15 років, на виробництві постійно впроваджуються новітні технології, будуються дороги та вміло ведеться лісове господарство.

Та головним надбанням є те, що Микола Павлович зумів зберегти колектив, він тісно співпрацює з підприємцями району, бо добре розуміє, що у кожного за плечима сім’я, а єдиний спосіб вижити – лісова галузь. Саме з ініціативи директора було надано військовим АТО допомоги на 275 тисяч гривень, не рахуючи чотирьох вантажних автомобілів. Крім цього, у нас активно працює єдина в Україні адресна програма реабілітації військовослужбовців АТО та їх сімей. Участь в цьому проекті беруть психологи БДМУ, волонтерські організації та громадськість краю. Нині відпочинкові бази лісгоспу вже безкоштовно прийняли 114 осіб, за що Микола Павлович нагороджений Почесною відзнакою волонтерського об’єднання “Буковина –українському війську!” 

Шановний голово ОДА! Нова влада анонсує відкритість та прозорість у кадрових призначеннях. Доведіть це на практиці, прислухайтеся до думки трудового колективу, не слухайте тих , хто хоче обезголовити найбільше бюджетоутворююче підприємство Вижниччина. Зрештою, Миколі Павловичу до пенсії залишилося допрацювати всього вісім місяців.Сподіваємося на ваш прагматичний розум та неабиякий управлінський досвід”.

Джерело: molbuk.ua

1