Коаліція ВР має свої особливості, але працює злагоджено, - Григорій Тіміш (Відео)

Коаліція ВР має свої особливості, але працює злагоджено, - Григорій Тіміш (Відео)

10.06.2015, 20:36

Народний депутат, виходець з Буковини, який відповідає за процес євроінтеграції України – Григорій Тіміш за час воєї каденції зареєстрував 6 законопроектів у співавторстві.

Про це повідомили сьогодні у Чернівцях представники ГМ «Опора», які звітували стосовно проекту «Громада і мажоритарними Чернівецької області: пошук взаємодії через призму округу».

Нагадаємо, Григорій Тіміш є членом Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

Загалом нардеп зробив 26 індивідуальних та 2 колективні депутатські запити. Чотири законодавчі ініціативи підтримав парламент та Президент. Більшість депутатських запитів (16 з 28) вже розглянуті, інші 12 – у стадії розгляду. З моменту отримання депутатських повноважень народний депутат був відсутній на трьох засіданнях Комітету з питань європейської інтеграції, п'яти пленарних засіданнях та ще три рази не здійснював на них письмової й електронної реєстрації. Авторські законопроекти іноді втрачають свою актуальність через тонкощі коаліції, яка склалася, але ВР працює злагоджено, - зазначає Григорій Тіміш.

Джерело: chv.tv

Довідка ОПОРИ:

ГРИГОРІЙ ТІМІШ, 203 ОКРУГ

Народний депутат, який переміг в 203 виборчому окрузі Григорій Тіміш є членом Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції. З початку роботи народним депутатом зареєстровано шість законопроектів у співавторстві, 26 індивідуальних та 2 колективних депутатських запитів. Чотири законодавчих ініціатив вже підтримані парламентом та Президентом. Більшість депутатських запитів (16 з 28) вже розглянуті, інші 12 – у стадії розгляду. З моменту отримання депутатських повноважень народний депутат був відсутній на трьох засіданнях Комітету з питань європейської інтеграції, п’яти пленарних засіданнях та ще по три раз не здійснював на них письмової й електронної реєстрації.

З початку роботи від громадян надійшло 120 звернень. В свою чергу, Григорій Тіміш надіслав до організацій, установ та підприємств 72 депутатських звернень.

 У народного депутата відкрито три приймальні: в Чернівцях (вул. Заньковецької, 5), в Новоселиці (вул. Чапаєва, 15) та в Глибоці (вул. Першотравнева, 7 третій поверх).

1