Книжку жительки села Димки Родіки Іоняк - переможниці  книжкового конкурсу від „1+1 медіа” - надрукують накладом у 15 тисяч примірників

Книжку жительки села Димки Родіки Іоняк - переможниці книжкового конкурсу від „1+1 медіа” - надрукують накладом у 15 тисяч примірників

21.03.2016, 15:44

„З братиком вигадали історію і стали фіналістами”

Написала на своїй сторінці у Facebook переможниця книжкового конкурсу від „1+1 медіа”, жителька села Димки Родіка Іоняк.

Дівчина навчається на педагогічному факультеті ЧНУ ім. Юрія Федьковича. Вирішила спробувати себе в унікальному для України книжковому пітчингу Книголав, метою якого було знайти ідею книги про справжнього героя, якого полюблять маленькі українці. На конкурс надійшли більше трьох сотень історій професійних письменників та аматорів.

„Хроніки звичайної надзвичайної людини” Родіки Іоняк — пригоди 6-річного киянина, який потрапив у Кольорове королівство і став там королем. Вона сама намалювала ілюстрації і зняла презентаційний ролик свого братика Дениса. 

Уже до кінця року книгу проілюструють і надрукують накладом у 15 тисяч примірників у видавництві „Основи”. Крім того, Родіка Іоняк отримає авторський гонорар у розмірі 15 тисяч гривень. 

Лариса Дущак.

 

1