Кличко вже не йде у президенти, а пропонує замість себе Порошенка

Кличко вже не йде у президенти, а пропонує замість себе Порошенка

29.03.2014, 14:43

КИЇВ. 29 березня. УНН. Найбільші шанси на перемогу у позачергових президентських виборах має Петро Порошенко. Про це сьогодні на XI Всеукраїнському з’їзді партії “УДАР” заявив лідер партії Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

“Найбільші шанси на перемогу сьогодні має кандидат Петро Порошенко”, - заявив він.

Він пропонує підтримати Петра Порошенка як кандидатуру від демократичних сил.

Вибори Президента України 25 травня мають об'єднати суспільство, а не стати черговою війною всіх проти всіх. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко під час виступу на XI Всеукраїнському з'їзді партії “УДАР”, передає УНН.

“Ситуація вимагає консолідації та об'єднання зусиль заради єдності країни. Майбутній президент України повинен мати максимально можливий в нинішніх умовах рівень підтримки людей. Цього можна досягти, тільки якщо не розтягувати голоси між демократичними кандидатами”, - зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що єдина можливість забезпечити єдність і високий рівень легітимності - це висунення єдиного кандидата від демократичних сил.

“Я завжди говорив: це повинен бути кандидат, який отримає найбільшу підтримку громадян, найвищі шанси на перемогу. Сьогодні таким кандидатом є Петро Порошенко. Ми стояли і боролися поруч на Майдані - і ми будемо пліч-о-пліч працювати і над перетворенням України, - відзначив лідер “УДАРу”. - Переконаний - якби інші демократичні сили підтримали єдиного кандидата, ми б отримали загальну перемогу вже в першому турі. Це не тільки було б демонстрацією нашої єдності, але й дозволило б зберегти значні кошти для бюджету України”, - наголосив Кличко.

Лідер партії "УДАР" відзначив, що готовий взяти на себе відповідальність за перетворення в країні, і тому прийняв рішення балотуватися в мери Києва, передає УНН.

“Я зроблю Київ справді європейською столицею, а разом ми зробимо Україну європейською державою”, - наголосив Віталій Кличко.

Він також відзначив, що потрібно зробити все, щоб і президентські, і київські вибори пройшли чесно.

На з'їзді партії "УДАР", що відкрився сьогодні в Києві, прибув народний депутат Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.

П.Порошенко перебуває у президії разом з лідером партії "УДАР" Віталієм Кличком.

УНН

Уривок з статті Віталія ПОРТНІКОВА "Легитимность и бесполезность: почему выборы 25 мая не так важны":

"Успех Порошенко на самом деле будет доказательством того, что главный результат Майдана - это демонтаж криминальной республики Януковича в пользу восстановления олигархического государства во всей полноте баланса интересов самих олигархов - причем теперь уже при народном одобрении. Но, опять-таки, стать сильным президентом Порошенко будет не так просто. Для того чтобы подвинуть правительство, ему придется уговаривать олигархов заменить собой Международный валютный фонд и других кредиторов - в то время как олигархи будут думать о сохранении своих ресурсов и доступе к новым. Конечно, Порошенко, как любой разумный человек, прекрасно понимает, что будет президентом протектората - но это умом, а сердцем он, конечно, верит в то, чего нет - иначе бы и не баллотировался. Разочарование может привести к новым конфликтам в элите - тем более, если миротворческие функции нового президента окажутся невостребованными Москвой".

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Василий Забродский

29 березня 2014 22:28

avatar

Василий Забродский

29 березня 2014 22:29

avatar

Олег Шар

30 березня 2014 12:19

avatar

Василий Забродский

30 березня 2014 15:26

Перше: партією ВО "Батьківщина" керує і буде надалі керувати Юлія Тимошенко. При цьому в основному вся її  потужна команда збереглася, про це можна було пересвідчитись на нараді  після з"їзду в Будинку Збройних сил України. І ця команда готова до бою разом з Юлею, щодо.... зламати хребет олігархічній корупційній системі.

Друге: Юлія стане президентом, бо сам Господь велів, щоб уже почався відлік часу покращення життя українського народу, а не "пакращення"  яке було при ригах і яке недай Боже може наступити при президентові олігархові.

Третє: як Кличко міг зрадити собі і своїм партійцям та прихильникам. Ще задовго до висунення кандидатів з його писком рясніли по стовпах та парканах плакати Я ЙДУ В ПРЕЗИДЕНТИ. Чи батя Фірташ вже нічого не може підсобити? 

Четверте: як цей ПАРАШАнко може вважати себе патрійотом, коли при ригах, коли Юлю гнобили в тюрьмі, він успішно примножував свої  статки перебуваючи на посаді міністра у Януковича?

Пяте: Юля сьогодні. як ніколи .  сильна духом і бажанням  зробити в країні порядок  і вивести її на вищий рівень чим європейські країни хоча би тому, що сказала : я у вічному неоплатному боргу перед героями Майдану, перед Небесною сотнею і я все зроблю для того, щоб душі їхні там були спокійні. Вірю, вона з народом зможе це зробити, дайте їй шанс.

Шосте: з " куля в лоб" думаю Юля розбереться. Гриценко буде в команді Юлі і для молоді перспективної  буде над чим працювати в її команді. 

Сьоме: Юля -наш Президент! Слава Україні!

avatar

учасник 12 з"їзду партії

30 березня 2014 23:01