Кластер «Буковина» у компанії 'Мрія Агрохолдинг' став найкращим і отримав премію у півмільйона гривень

Кластер «Буковина» у компанії "Мрія Агрохолдинг" став найкращим і отримав премію у півмільйона гривень

06.12.2018, 09:59

Компанія «МРІЯ Агрохолдинг» підсумувала результати виробничого сезону та відсвяткувала День працівника сільського господарства. Урочисту подію відвідали працівники із шести областей України, де Компанія обробляє землі. А це – Тернопільська, Чернівецька, Хмельницька, Івано-Франківська, Львівська та Рівненська області, - пише https://galas.te.ua/

В рамках святкування Дня працівника сільського господарства Агрохолдинг «МРІЯ» нагородив кращих з них за найвищі особисті показники в роботі. 

З кластеру «Буковина» відзначили тракториста Володимира Назарюка, комбайнера Олександра Чорного, старшого агронома Михайла Садовника. 

Найкращим кластером за результатами сезону став кластер «Буковина». Саме він отримав грошову винагороду у розмірі 500 тис. грн. 

Компанія «МРІЯ Агрохолдинг» продовжить свою операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією SALIC – ContinentalFarmersGroup (CFG). Компанія повернулась до вирощування картоплі як стратегічної культури. «МРІЯ» цілеспрямовано збільшує площі під цією культурою: з 92 га в 2017 році до 634 га в 2018. У планах наступного року відвести під цю культуру вже 2038 га. Керівництво Компанії відзначило достойну врожайність олійних культур: урожай соняшнику був зібраний із площі 33 тис га з високим валовим збором, вище запланованого – 78,1 тистонн.

1