Начальник буковинської СБУ Кіцул, якого питали про Василя Продана, пообіцяв піти 'у зв’язку з недовірою громади' (оновлено о 14.34)

Начальник буковинської СБУ Кіцул, якого питали про Василя Продана, пообіцяв піти "у зв’язку з недовірою громади" (оновлено о 14.34)

13.03.2014, 15:04

Начальник управління СБУ в Чернівецькій області Юрій Кіцул пообіцяв написати рапорт про відставку. Про це він щойно повідомив перед мітингом біля управління СБУ в Чернівцях.

За його словами, він має узгодити рапорт з головою СБУ Валентином Наливайченком. Однак запевнив, що вже вирішив піти.

Наразі переговори тривають, бо мітинг вимагає негайно написати рапорт.

Начальник обласного управління Служби безпеки України Юрій Кіцул, який у четвер написав рапорт на звільнення, подякував мітингувальникам за те, що його терпіли тиждень.

"Шановні друзі, повірте мені. Спасибі, що мене терпіли тиждень. Хоч я, в принципі, нічого ні поганого, ні доброго не зробив. Я ще минулої п’ятниці говорив вам, що не тримаюся за крісло. Єдине, чого я хочу, щоб у цьому краї панували злагода і мир – для того, щоб ми могли захистити наші рубежі", - сказав Кіцул на сходах управління СБУ перед мітингувальниками.

Воночас люди з натовпу питали Юрія Кіцула, чи він вчора народився, що нічого доброго не зробив? Лунали також запитання, чи розлучена Оксана Продан і чи знає він її чоловіка, Василя. (Див відео)



Водночас, представники самооборони заявили, що якщо їхня вимога не буде виконана, то вони збиратимуть громаду Чернівців під стінами СБУ щодня.

"Якщо не буде задоволена воля народу, то, пане Кіцул, ми будемо збиратися тут щодня. Ви чуєте самі, що люди кажуть – вони винесуть вас із кабінету. Я вважаю, що це буде ганьба для вашої честі, якщо ви її маєте", - заявив представник самооборони.

Нагадаємо, у четвер Юрій Кіцул підписав рапорт на звільнення на ім’я Валентина Наливайченка, в якому він вказав прохання "розглянути питання про відставку у зв’язку з недовірою громади".

Близько 200 активістів Самооборони та студентів пікетують управління СБУ в Чернівецькій області. Вони вимагають відставки новопризначеного начальника управління Юрія Кіцула.

Пан Кіцул вийшов до пікетувальників і в своєму виступі запевнив, що ніколи не працював на злочинну владу чи певних політиків, але завжди служив державі.

Далі представники Самооборони та журналісти піднялися в кабінет до начальника, де розмова продовжується. Від Кіцула вимагають рапорта — він наразі відмовляється.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

а вони чого тільки в кіцула питають? хай про ПРОДАНА ЗАПИТАЮТЬ В ЙОГО ЖІНКИ НАРДЕПА УДАР ОКСАНИ ПРОДАН ТА ЛІДЕРА УДАР КЛИЧКА

avatar

цікава містерія

13 березня 2014 14:58