Кіоск на розі Героїв Майдану і Д.Загула погрожують знести

Кіоск на розі Героїв Майдану і Д.Загула погрожують знести

30.06.2020, 16:01

22.05.2020р. на Комісії з демонтажу тимчасових споруд, пересувних тимчасових споруд, малих архітектурних форм і літніх торгових майданчиків та визначення відновної вартості об’єктів благоустрою на території міста Чернівців, затвердженої розпорядженням Чернівецького міського голови від 06.08.2019р. №311-р, розглянуто питання щодо самовільно встановленої тимчасової споруди (кіоску) на розі вулиць Героїв Майдану, 9 та вул. Д. Загули, 2.

Прохання до можливих власників майна, а саме: тимчасової споруди (кіоску) на розі вулиць Героїв Майдану, 9 та вул. Д. Загули, 2 звернутися з підтверджуючими правовими документами, які надають право на розміщення ТС за вказаною адресою, до департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Черніецької міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А тел. 520137

У разі, якщо в місячний термін після публікації оголошення власник ТС, в установленому чинним законодавством порядку не заявляє про свої права на даний об’єкт, департаментом буде здійснений демонтаж ТС відповідно до Порядку демонтажу самовільно встановлених ТС для здійснення підприємницької діяльності, МАФ та ЛТМ на території міста Чернівці.

1