Кінотеатр Миколайчука має залишатися комунальним — Каспрук

Кінотеатр Миколайчука має залишатися комунальним — Каспрук

29.01.2013, 20:47

Керівник фракції "Фронту змін" у міській раді та голова облорганізації партії Олексій Каспрук вважає, що кінотеатр імені І.Миколайчука має залишатися комунальним. Про це депутат сказав сьогодні на прес-конференції.

- Фракція "Фронту змін" у міській раді виступає проти передачі кінотеатра в оренду, - заявив О.Каспрук. - Нагадаю, ще в бюджеті 2011 року було передбачено 2 мільйони гривень на реконструкцію приміщення, мав бути створений кіномистецький центр. Однак нова влада переглянула умови догорову з підрядником, а гроші спрямувала на інші цілі. Кіномистецький центр так і не був створений. Зараз умови пропонуються такі, що орендар зможе використовувати приміщення на власний розсуд — достатньо буде створити куток з портретом Івана Миколайчука, поставити там телевізор і показувати кінофільми. Я переконаний, що кінотеатр імені І.Миколайчука має залишатися комунальним і на ремонт приміщення в бюджеті можна знайти кошти — знаходилися ж гроші на газету "Чернівці", яка підтримувала одного кандидата в депутати, на фінаснування приватних футбольних клубів, на ремонт у податковій.

Нагадаємо, питання про оголошення конкурсу на передачу в оренду кінотеатру ім.І.Миколайчука внесено до порядку денного сесії міської ради, яка призначена на 31 січня.

Джерело: molbuk.ua

1