Кіборг з Буковини, якого вважали безвісти зниклим, загинув

Кіборг з Буковини, якого вважали безвісти зниклим, загинув

02.05.2015, 16:30

Володимир Бузенко з Буковини, якого вважали зниклим безвісти, загинув.

Про це журналісту 0372.ua повідомили родичі загиблого. 

Днями рідним повідомили, що експертиза ДНК Володимира та його матері співпали. Цю інформацію нам підтвердив і радник Міністра оборони України Василь Будик.

Наразі триває експертиза ДНК батька Володимира. Тіло героя знаходиться в одному з Дніпропетровських моргів. На Буковину Володимира привезуть лише тоді, коли будуть готові результати експертизи ДНК батька.

26-річний Володимир Бузенко проживав у Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області. Кіборг служив у складі 80-ї бригади, 3-й батальйон, 7 рота. Позивний - "Італьянець".

Останній раз Вова виходив на зв'язок з нового терміналу Донецького аеропорту 19.01.2015 року зранку. Обвал стався того ж дня в обідній час. Понад 3 місяці Вову шукали, однак його не було ніде - ні в списках живих, ні в списках поранених, ні в списках полонених, ні в списках загиблих. Родичі до останнього сподівалися, що Вову знайдуть живим.

Побратими розповіли рідним, що Вова був одним з кращих кіборгів. Він героїчно загинув в Донецькому аеропорту, захищаючи рідну неньку-Україну.

1