Продану весь час щось заважає: то сам Каспрук, то його вази, штори, годинники, старі меблі

Продану весь час щось заважає: то сам Каспрук, то його вази, штори, годинники, старі меблі

30.08.2018, 17:32

Під час прямого ефіру у програмі «Чия правда?» на каналі «Чернівецький промінь»  до студії зателефонував чернівчанин і поцікавився долею старовинного годинника, який знаходився у кабінеті міського голови. 

Василь Продан повідомив, що старовинний австрійський годинник потребує ремонту, а також наголосив, що за роки на посаді міського голови, Каспрук перетворив кабінет на музей.

«Годинник не працює вже тривалий час і його віддали в ремонт. Для чого в кабінеті непрацюючий годинник? Звичайно його треба відремонтувати. Він дійсно був старовинний і я не знаю, чи він з австрійських часів, однак виглядає, як раритетний.

Але кабінет міського голови – це не музей. Це кабінет робочий, функціональний, з якого треба керувати містом. Відповідно всі ці вази, штори, годинники, старі меблі – це гарно для музею. Треба, доречі, організовувати музей міста. Я бачу найкращим місцем для нього – це приміщення Нацбанку. Нацбанк відмовляється від цього приміщення. І зараз вирішується питання, буде воно передане юстиції, чи суду, чи міській раді. Звичайно, я вважаю, що це приміщення треба передати міській громаді і, відповідно, у ньому робити музей міста. І там розміщати вази, годинники і таке інше”, – розповів Василь Продан.

Джерело: http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

За це Продану респект і уважуха!!

avatar

Юрій

30 серпня 2018 18:45

відомо що заважає:) 

avatar

Поганому танцюристу

30 серпня 2018 19:26