Керівництво буковинської поліції відвідало своїх підлеглих у зоні АТО (ФОТО)

Керівництво буковинської поліції відвідало своїх підлеглих у зоні АТО (ФОТО)

04.01.2018, 14:34

Щоб привітати поліцейських Чернівеччини з новорічними та різдвяними святами і вручити нові офіцерські погони, в Луганську область приїхали начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Сергій Пілігрім і його заступник Тарас Крилюк.

Упродовж трьох місяців, з листопада по лютий, правоохоронці з Буковини несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції та дислокуються в різних підрозділах поліції Луганщини.

Під час робочої поїздки керівники буковинської поліції ознайомилися зі станом матеріально-технічного забезпечення своїх співробітників і соціально-побутовими умовами їх проживання.

Зустріч з підлеглими відбулася на базі Рубіжанського відділу поліції, де несуть службу більшість поліцейських з Чернівецької області. Під час зустрічі генерал поліції третього рангу Сергій Пілігрім вручив чотирьом правоохоронцям спеціальні звання і нові погони. Керівник ГУНП в Чернівецькій області побажав гідно нести звання поліцейського та з честю виконувати покладені на них обов’язки.

Сергій Пілігрім передав співробітникам гостинці з Буковини та привітав з Новим роком і Різдвом Христовим. «Дякую вам за сумлінну службу! Нехай ваша мужність знаходить підтримку рідних і близьких, а прийдешній рік принесе мир на українську землю. Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і Божого благословіння!»

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1