Керівнику департаменту охорони здоров’я погрожують “люстратором”

Керівнику департаменту охорони здоров’я погрожують “люстратором”

18.11.2014, 19:43

У Берегометі Вижницького району сьогодні, 18 листопада, перекривають трасу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Степан Терновецький. Зокрема, посилаючись на депутата селищної ради смт. Берегомет Дмитра Клима, він повідомив, що сьогодні у Берегометі перекривали дорогу, громада обурюється намірами влади закрити місцеву лікарню, пише vidido.ua

“Активісти готують сміттєвий бак для головного лікаря! А потім з цим же “люстратором” поїдуть до Андрієць Оксани, керівника департаменту охорони здоров’я! Якщо вона не вирішить це питання на користь громади!”, – написав Степан Терновецький.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Цей тарновецький тупий, як сибірський валянок. Хто його кличе до справ Берегомета? Там є люди, які самі розберуться з тими, хто має відповідати. От чмо болотяне, фулей безлишній.

avatar

Юрій

18 листопада 2014 18:02

терновецький популіст і безхребетне лайно, доколотить воду в ступі що його люструють так як його тупорилого боса ромцю ванзуряка Ганьба популісту Терновецькому якого люди не підтримують і факт цього минулі вибори до парламента!!!

Ганьба!

avatar

буковинці

18 листопада 2014 18:45

Де біли у Берегометі ліси вирубують. Кришують мєнти влада і прокуравтура. Суди їм правильні рішення виносять. А ви знову за лікарів взялися. Це так розводять людей аби себе вберегти від люстрації. "Свобода" і Тарновецький на службі у них...

avatar

месник

19 листопада 2014 09:12