'Керівник запроданівської фірташевської фракції, певно, думає, як доповісти шефу в Австрії  про чергові витрати і себе не забути' (продовження сеансу фізіоГноміки)

"Керівник запроданівської фірташевської фракції, певно, думає, як доповісти шефу в Австрії про чергові витрати і себе не забути" (продовження сеансу фізіоГноміки)

19.04.2017, 18:02

Парламентар Максим Бурбак прокоментував фотографію, зроблену під час  сесії Чернівецької міської ради. 

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Продовжуємо сеанс фізіоГноміки з вчорашньої сесії Чернівецької міськради. На цьому кадрі зафіксовано керівника запроданівської фірташевської фракції. Певно думає як шефу в Австрії доповісти про чергові витрати на господарську діяльність Білика по "аргументації " виборців на позачергових виборах міськради. І як не продешевити !!! Згадався 2012 рік і вибори Михайлішина. Ото було врємя і долар по 8... Ну і про себе не забути!!! По скільки за список правити колєгам по боротьбі з рєжимом? А чолов'яга в червоній курточці на задньому плані аж рота рукою прикрива. Фист розумний чолов'яга цей Василь!!! Аж пар в нього з голови пре!!! Чи може то німб?!! - припустив Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоч хтось з родини посидить у кріслі поруч з мером. А раптом невдача і Василько знову схибить?" - спроба фізіогноміки

Світлина від Maksym Burbak.

1