Керівник «Самопомочі» на Буковині не хоче коментувати ситуацію щодо складання повноважень чотирьох депутатів міськради

Керівник «Самопомочі» на Буковині не хоче коментувати ситуацію щодо складання повноважень чотирьох депутатів міськради

11.04.2017, 17:48

Голова Чернівецького обласного осередку політичної партії "Об’єднання "Самопоміч" Андрій Рогатюк утримався від будь-яких коментарів щодо питань складання депутатських повноважень чотирьох депутатів Чернівецької міськради від фракції "Самопоміч".

Про це він, зокрема, сказав сьогодні у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Рогатюк сказав, що коментувати ці питання не є компетенцією Чернівецької обласної організації партії.

"Це компетенція виконавчого комітету політичної партії. Тому я не можу давати коментарі стосовно партійної позиції. Мені жодних роз’яснень чи доручень надано не було. Враховуючи, що це депутати міської ради, відповідає за них керівник Чернівецької міської організації Віктор Гищук. Йому надавалися доручення відповідні, і він уповноважений надавати коментарі та приймати рішення по цих питаннях", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан виклиє Садового на килим, а Сорохан щиро дивується, що Березюк не порішав все "у вузькому колі"

"Якщо мені прийде запрошення на сесію від депутатів міськради з проханням пояснити позицію партії щодо цих чотирьох питань, я готовий повторити слова, які сказав вам, що це не компетенція керівника обласної організації. Якщо вони хочуть отримати роз’яснення, їм потрібно звертатися або безпосередньо до Гищука, або до керівництва політичної партії. Або керівництво політичної партії уповноважить керівництво обласної організації надавати такі коментарі. Поки таких вказівок не було, і їх немає. Будь-які коментарі я надавати не можу", - додав Рогатюк.

Джерело: molbuk.ua

1