Керівник фракції 'Батьківщина' в облраді Альона Гливко зареєструвала проект з вимогою недопущення скасування мораторію на продаж землі

Керівник фракції "Батьківщина" в облраді Альона Гливко зареєструвала проект з вимогою недопущення скасування мораторію на продаж землі

04.03.2017, 15:07

Чернівецька обласна рада має намір звернутися до президента України, Верховної Ради та Кабінету міністрів України з вимогою щодо недопущення скасування мораторію на продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Відповідний проект рішення був оприлюднений на сайті обласної ради 28 лютого. Автор проекту рішення - депутат обласної ради від фракції "ВО Батьківщина" Альона Гливко.

У тексті звернення, зокрема, депутат закликає вищі органи влади: вжити всіх необхідних заходів для недопущення скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення; не допустити створення механізмів, які дозволятимуть торгувати землею сільськогосподарського призначення в обхід мораторію; та продовжити на 10 років мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Про що може говорити ця аморальна особа з румунським пашопортом. Мочала би вже пі.....

avatar

Юрій

05 березня 2017 10:32