Каспрук не повірив 'квітневим тезам' Білогорки

Каспрук не повірив "квітневим тезам" Білогорки

17.04.2014, 19:52

На оголошення депутатом Чернівецької обласної ради Андрієм Білогоркою  зі сходів Чернівецької ратуші (добре, що не з броньовика) "квітневих тез" нагодився його колега, депутат міської ради Олексій Каспрук. Невідомо проходив він повз випадково, чи мав якусь справу у ратуші, але, вочевидь,  не міг не відреагувати на закид на свою адресу. 

"Тут присутній пан Каспрук, який безпосередньо привів за руку секретаря міської ради Ярослава Кушнірика”, – уколов колегу  Білогорка.

Довелося тоді й Каспруку брати слово і коментувати, що насправді стоїть за "квітневими тезами". 

- У місті наразі ведеться боротьба за те, аби ті сили, які не представлені в міській раді, отримали таке представництво, - цитує БукІнфо Олексія Каспрука. - Це чистий піар “Рідного міста”, структури, пов’язаної з паном Михайлішиним. Пан Білогорка не сказав нічого нового від того, що говорить той же пан Бешлей. Керують сьогодні не регіонали, керує громада міста Чернівці. До наступних виборів, коли громада дасть оцінку діяльності депутатам цієї міської ради і обере собі міського голову. Нині ж в міській раді є нова більшість, яка працює на благо Чернівців у складі колишніх членів Партії регіонів та ВО “Батьківщина”, позафракційних та інших депутатів.

Якщо вірити БукІнфо, то  Каспрук також зізнався, що балотуватиметься на посаду Чернівецького міського голови, якщо йому довірить громада та висуне його політична сила.

За матеріалами БукІнфо. 

1