Каспруку знадобиться два-три роки, щоб ліквідувати заподіяну  фірташівськими запроданцями шкоду: Бурбак закликав городян ходити на сесії міської ради

Каспруку знадобиться два-три роки, щоб ліквідувати заподіяну фірташівськими запроданцями шкоду: Бурбак закликав городян ходити на сесії міської ради

08.03.2019, 19:43

На прохання журналістки Лариси Сергєвої народний депутат України Максим Бурбак прокоментував останні рішення Чернівецької міської ради, які чимало городян критикують. 

Про це парламентар розповів 7 березня в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

- Звертаюся до усіх мешканців Чернівців: поки ви будете безвольно сидіти по кухнях, обговорюючи це питання у Фейсбуці, а не приходити до сесійної зали і вимагати прозорості під час ухвалення важливих рішень, вони будуть грабувати казну цього міста, землі, будуть залазити до кишені кожного.   

- Як народний депутат України, я буду робити все від мене залежне. Але мене одного мало. Хоча маємо вже кілька вагомих перемог на фронті боротьби з фірташівськими запроданцями у міській раді.  Після мого депутатського запиту, інспекція з праці оштрафувала управлінську компанію на 5 мільйонів гривень.  

- У мене запитання до ДФС, до наших податківців, чому ви не реагуєте? Компанія, якій передано в управління 600 чернівецьких будинків, на початок своєї діяльності не мала працівників. Одна людина працювала на дві контори, але вони вже виставляли чернівчанам рахунки. До мене звертаються мешканці багатоквартирних будинків, що нічого з переліченого у списку послуг управлінські компанії не роблять, водночас у платіжках вимагають за це платити. Так, ніби ці роботи були виконані.

- Де реакція правоохоронних органів? Скільки коштів отримали ці компанії по програмі субсидій, які раніше йшли через комунальні підприємства, а тепер отримують приватники. Це означає, що вони залізли до кишені не тільки кожного чернівчанина, але вже й до державного бюджету країни.

- На останній сесії вони до дев’ятої години дерибанили земельку. І ніхто з городян не прийшов поцікавитися, а що власне відбувається. Вони правлять тут з 2011 року. Коли вперше незаконно усунули з посади Чернівецького міського голову. Після Революції Гідності вони трохи злякалися і принишкли. А вже 2015 року, дякуючи місцевій «Солідарності» та її лобістам у БПП, вони знову повернулися і заблокували ухвалення усіх рішень.  Я один маю про це кричати? Коли вже у вас терпець урветься?

- Колеги народні депутати, які на моє запрошення приїздять до Чернівців, лякаються. Кажуть, що такого міста ще ніколи не бачили. Львів, Франківськ пішли далеко вперед. А вони досі продовжують плюндрувати Чернівці. Каспрук залишив їм у казні 300 мільйонів, з яких вже нічого не залишилося.  Чинуш поклав свого фермера керувати водоканалом, а депутати виділяють підприємству землю на вулиці Щербанюка під житлову забудову. Щоб Чинуш сам її забудовував? Кричали, чому Каспрук підтримує це комунальне підприємство, а тепер вже самі списали туди 50 мільйонів гривень. Афера номер два у виконанні Чесанова – виділення півмільйона гривень на документацію підземних переходів біля автовокзалу. Всі вже забули, як на проектну документацію тунелю виділили мільйон?

- Щоб ліквідувати всю заподіяну шкоду Каспруку знадобиться не сто днів, а два-три роки. І це як мінімум, - сказав Максим Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Бурбак розповів, коли Верховна Рада призначить перевибори Чернівецької міської ради

Бурбаку цікаво, чому справу про усунення мера Миколаєва суд розглянув оперативно, а аналогічний розгляд у Чернівцях триває вже восьмий місяць

1


КОМЕНТАРІ (7)

Бурбак перебухал в Чичерри. Каспер фонтан уже построил и Мистобудом докерувався, "керовник"..епт...

После выборов Бурбак свалит в Англию, куда перекачал бабло с контрабаса и карпатского леса. Если не успеет  свалить, за него возьмется прокуратура и активисты.

 

avatar

Ржунимогу

09 березня 2019 01:04

Бурбак перебухал в Чичерри. Каспер фонтан уже построил и Мистобудом докерувався, "керовник"..епт...

После выборов Бурбак свалит в Англию, куда перекачал бабло с контрабаса и карпатского леса. Если не успеет  свалить, за него возьмется прокуратура и активисты.

 

avatar

Ржунимогу

09 березня 2019 01:04

Бурбаку, візьми Каспрука прорабом будувати твоє Межигір'я. Може Льоша побудує тобі псячу будку?))))  

avatar

до бурбака

09 березня 2019 05:47

Бур Бак трошки напутав. Льошик довів м. Чернівці "до ручки", а усі зусилля навести лад їхні проктологи зводять нанівець! Ганьба НФ!!!

 

avatar

Wolf

09 березня 2019 08:59

чуєш бурбак!?ти і такі як ти взагалі крім себе хоч когось чуєте, чи ви думаєте що люди хоч комусь з вас вірять, всім давно насрати на вас , тому такий безлад і в місті і в державі ! а може ще одну револцію організуєте!? тільки вже кого і проти кого, будете підіймати?це питання риторичне! ви всі оті шо зверху давно убили в людях віру на краще майбутнє і вас кляне кожен українець кожного дня .......

avatar

123

10 березня 2019 05:54

А про прорабство Каспрука у бурбаківському Межигір,ї то файна ідея. Ми його тут козячим молоком будемо лікувати, може йому розвидниться в очах. Ми тут недавно одному з міста страх на воскови зливали, казав шо він журналіст Кобилюк.

avatar

село Виженка

10 березня 2019 13:04

Какая всенародная любовь к НФ,судя по комментам.Да,чувакам надо тикать.

avatar

11 березня 2019 06:20