'Ні скотовозкам': Каспруку радять подати заяву в поліцію про здійснення перевізниками-страйкарями кримінального правопорушення

"Ні скотовозкам": Каспруку радять подати заяву в поліцію про здійснення перевізниками-страйкарями кримінального правопорушення

16.05.2018, 13:43

Чернівчанин Геннадій Геков оприлюднив юридичне обґрунтування ситуації навколо страйку перевізників. 

"Такой вид правонарушения, как "Картельна змова" не прописана в основной части УКУ и в КУпАП, и таким образом Вы уводите в сторону от факта грубого нарушения договоров между властью (местное самоуправление) и перевозчиками на обязанность перевозки пассажиров по ст. 367 УКУ (Недбалість - протизаконна бездіяльність).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не страйк, а картельна змова або ні шантажу": чернівчанин Андрій Мінаєв про ситуацію з перевізниками

2. Водители лишь исполнители незаконных распоряжений перевозчиков и по факту являются соучастниками в совершении уголовного правонарушения.

3. Сговор лиц при совершении, как уголовного правонарушения, так и административного указывает на умышленность совершённого ими противоправного действия, что в свою очередь полностью доказывает совершение преступления.

4. На лицо объективная и субъективная сторона уже совершённого (и не в первый раз!) преступления, как по факту, так и известными (конкретными) субъектами. В данном случае юридическими и физическими лицами (ФОП).

      Давайте спросим у Каспрука и у Шибы (начальник юридического отдела Черновицкого горисполкома) -

       Почему они не подают заявление в полицию о совершении уголовного правонарушения перевозчиками по ст. 367 УКУ (Недбале виконання своїх обов`язків, яке спричинило матеріальну та моральну шкоду в особливо великих розмірах)?!!!

     Уже в который раз перевозчики цинично шантажируют не столько городскую власть, а Черновчан и гостей нашего города. Причём, делают это, ГРУБО НАРУШАЯ ЗАКОН УКРАИНЫ"ПРО ТРАНСПОРТ":

         ст. 18 ЗУ "Про транспорт" – Страйки на транспорті

    Припинення роботи (страйк) на підприємствах транспорту може бути у разі невиконання адміністрацією підприємства умов тарифних угод,  

           крім випадків, пов'язаних з перевезенням пасажирів

обслуговуванням безперервно діючих виробництв, а також, коли страйк становить загрозу життю і здоров'ю людини".

 Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях до приватних підприємств, які перевозять пасажирів у маршрутних автобусах, які оголосили та провели страйк, міськрада застосує штрафні санкції.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

"На усіх перевізників, які другий день не виконують умови договорів в частині забезпечення регулярності руху на міських маршрутах, складено акти про порушення для застосування господарських санкцій у вигляді штрафу", - йдеться у повідомленні.

"20 перевізникам, які працюють за тимчасовими угодами, направлено письмові повідомлення про застосування штрафу, де вказано порушення, за яке застосовується штраф, розмір штрафу та банківські реквізити, на які його необхідно сплатити. Штраф застосовуються у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – за кожне порушення умов Тимчасового Договору", - пише прес-служба.

Зазначається, що перевізник зобов’язаний сплатити зазначену суму штрафу на розрахунковий рахунок, вказаний у повідомленні про застосування штрафу, впродовж 10 робочих днів з моменту отримання повідомлення. Штраф сплачується до міського бюджету.

Перевізники, які працюють за постійними угодами і не забезпечили роботу транспортних засобів на маршруті, отримали попередження про розірвання угоди.

***

1


КОМЕНТАРІ (1)

       Именно сейчас, ЛИБО Черновчане ПОДДАДУТСЯ НА ЦИНИЧНЫЕ И ПОДЛЫЕ УЛОВКИ СО СТОРОНЫ ПЕРЕВОЗЧИКОВ и ГОРОДСКОЙ ВЛАСТИ И СЛАМАЮТСЯ ОКОНЧАТЕЛЬНО И ДО КОНЦА СВОЕЙ ЖИЗНИ БУДУТ И ДАЛЬШЕ ТЯНУТЬ ЛЯМКУ ИЗДЕВАТЕЛЬСТВ НАД СОБОЮ. ЛИБО НАКОНЕЦ-ТО ВПЕРВЫЕ ОДЕРЖАТ ПОБЕДУ НАД СВОЕЙ РАБСКОЙ ЗАВИСИМОСТЬЮ ОТ НЕГОДЯЕВ, НАБИТЫХ БАБКАМИ, И ВСЕ 26 ЛЕТ, ИЗДЕВАВШИХСЯ НАД НАМИ!!!

            НАСТАЛО ВРЕМЯ ВЫБИРАТЬ – 

    ЛИБО МЫ РАБЫ, ЛИБО ХОЗЯВА СВОЕЙ ЖИЗНИ. 

                        СПРАВЕДЛИВОЙ ЖИЗНИ

                 ДЛЯ ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ!!!!!

 

  ДАВАЙТЕ ДОКАЖЕМ - МЫ НЕ РАБЫ, РАБЫ НЕ МЫ!!!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

avatar

Г. Геков

17 травня 2018 00:36