Каспрук підозрює Бешлея у фальсифікації висновків комісії з питань ЖКГ щодо рекомендації купувати 'беушні'  тролейбуси

Каспрук підозрює Бешлея у фальсифікації висновків комісії з питань ЖКГ щодо рекомендації купувати "беушні" тролейбуси

26.09.2013, 04:12

Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук прокоментував повідомлення про виїзне засідання постійної комісії Чернівецької міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища, яке вона провела на комунальному підприємстві «Чернівецьке тролейбусне управління».  "Депутати оглянули зразок тролейбуса VOLVO, закупівля якого планується найближчим часом. Оскільки така купівля є економічно вигідною, значно оновлює тролейбусний парк та створює комфортні умови для пасажирів, комісія з питань ЖКГ міської ради рекомендувала тролейбусному управлінню й надалі продовжити практику придбання тролейбусів іноземного виробництва", - повідомив прес-центр мерії. 

"Ну, брехуни!!! Я в шоці. Ну, просто зносить дах у підочільників. Ну, вляпався Керманич в корумповану аферу з тролейбусами! Ну, "збрили" з міста сотні тисяч "на кишеню". Старі шведські тролейбуси вартістю 6000Є продали місту за 28000Є. Так не можуть  же ж заспокоїтись, підочільник Бешлей з регіоналами кинувся відмазувати свого Очільника. Яка комісія? Яке рекомендувала? Вони чим ближче до краху тим зухваліше брешуть! Про це депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук написав на свой сторінці у ФБ. 

 Я, як член комісії, з поважних причин не зміг бути присутній на цьому засіданні, попросив від опозиції відвідати цю комісію пані Наталію Козлову. 

В комісії 10 чоловік! На фотографії 3 члена комісії!

Володимир Бешлей, Ви що не знаєте, що немає кворуму - немає засідання! Протокол засідання комісії "з рекомендаціями" в студію. Я розбазарювати гроші громади нікому не рекомендував і не буду. 

 P.S. Yaroslav Kushniryk Ви по тролейбусах в теме чи в доле?"

Раніше ми повідомляли: 

Прокуратура вимагає від постачальника тролейбусів 350 тис.грн.

 Фірмі-постачальнику тролейбуси обійшлися в 180 тисяч гривень, а Чернівцям їх продали за 289 тисяч

 Бурбак хоче, щоб прокуратура змусила Михайлішина відсудити 300 тисяч за тролейбуси (+відео)

Депутат Ю.Ватаманюк питає, де гроші і де швейцарські тролейбуси?

1


КОМЕНТАРІ (3)

Що це в Каспрука із зором? На фото явно видно 6 осіб, а він пише 3. Ще якби цифра подвоїлася, то було б зрозуміло, а то удвічі менша. Офтальмологічний феномен

avatar

Окуліст

26 вересня 2013 10:47

Чоловік-то 6, але ДЕПУТАТІВ-ЧЛЕНІВ КОМІСІЇ ЛИШЕ ТРИ:БЕШЛЕЙ, КУШНІРИК І ДОВГИЙ. Право голоса мають лише депутати- члени постійної комісії. Такщо Бешлей таки сфальсифікував рішення комісії.

avatar

До глаза-алмаза

26 вересня 2013 11:25

Бешлейчик - дуралейчик!
avatar

:---

26 вересня 2013 16:36