Каспрук змусив підрядника заново відремонтувати вулицю

Каспрук змусив підрядника заново відремонтувати вулицю

11.10.2015, 19:23

Недоліки були помічені відразу після ремонту у 2013-му. Виявилося, що верхній шар асфальту був викладений з порушенням технології, тому практично відразу почав руйнуватися. Під час перевірок було встановлено, що товщина бетонно-асфальтної суміші не відповідала зазначеній у проектній документації.

Після виявлення недоліків підряднику частково не заплатили.

- Тепер компанія за свій рахунок переробляє вулицю. Зняли верхнє покриття, прокладатимуть товстіший шар, відповідно до вимог - 5 см. І буде зроблений правильний нахил дороги, що не виконали минулого разу, - повідомив директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Сергій Погорений.

Відзначимо, що угода на ремонт вул. Каспрука, вартістю 7 650 000 гривень, була укладена з ТДВ "Чернівецька пересувна механізована колона № 76" у 2011 році. Через проблеми з фінансуванням дорогу ремонтували 2 роки. За словами представників компанії та комунальників, нове покриття повинно було прослужити 10 років. 

Джерело: ТВА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-начальник міськШЕПу відшкодував 400 тисяч за неякісний ремонт вулиці Каспрука

1


КОМЕНТАРІ (2)

ВИ ЩО - ЗНУЩАЄТЕСЯ?! РАДЖУ ЦЬОМУ НЕДОМЕРУ НЕ МАТИ НАС ЗА ОСТАННІХ ЛОХІВ, ТОМУ ЩО НАДАЄМО ПО СРАЦІ.

БАЧИВ РІВЕНЬ ЛЮКІВ? ШАР АСФАЛЬТОБЕТОНУ ПЕРЕКЛАЛИ +5 СМ, А ЛЮКИ ЗАЛИШИЛИ НА ПОПЕРЕДНЬОМУ РІВНІ.

ДИБІЛИ!

 

avatar

Без емоцій

11 жовтня 2015 19:25

Каглянчук та Каспрук одна банда. Що один злодій, що інший. Один одного варті. Я навіть чув, що Каглянчук самий краде гроші у ПМК-76. Його не можна пускати у міську раду. Злодіїв геть!!!

avatar

Іван

12 жовтня 2015 07:24