Каспрук влаштував кадрову 'чистку'

Каспрук влаштував кадрову "чистку"

04.11.2014, 19:24

У Чернівецькій міській раді — справжня кадрова "чистка". Зокрема, з посади першого заступника директора департаменту економіки міської ради увільнено Світлану Хімійчук, за угодою сторін з 24 листопада ц.р. буде увільнено заступника директора департаменту, начальника управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування та земельних відносин міської ради, головного архітектора міста Сергія Гомоновича, заступника директора департаменту, начальника управління земельних ресурсів Департаменту містобудування та земельних відносин міської ради Віталія Чинчика. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

З 1 грудня ц.р. у зв’язку з виходом на пенсію буде увільнено начальника управління фізичної культури та спорту міської ради Святослава Дяконюка.

За угодою сторін увільнено керівника групи з транспортно-господарського обслуговування міськрайрад Миколу Лисого, начальника КЖРЕПу № 9 Дмитра Паладяна. Керівником групи з транспортно-господарського обслуговування міськрайрад призначено Володимира Шведюка, який має вищу військову інженерну освіту, з квітня 2009 до травня 2014 року працював керівником управління транспортного, фінансового та матеріального забезпечення представництва Президента в АР Крим, начальником КЖРЕПу №9 - Анатолія Іричука, який до цього займався підприємницькою діяльністю.

Водночас Розпорядженням міського голови директором департаменту економіки міської ради з 4 листопада цього року призначено Ярослава Городенського, який до цього працював начальником Державної податкової інспекції у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області.

Ярослав Городенський, 1973 року народження, чернівчанин, має вищу економічну освіту. В органах податкової служби працює з 1994 року. Пройшов трудовий шлях від головного спеціалісту сектору безпеки відділу податкових розслідувань до начальника податкової інспекції.

4 листопада Ярослава Городенського представлено трудовому колективу департаменту економіки міської ради.

Перед новим керівником департаменту міський голова поставив завдання зменшити у місті обсяги тіньової занятості, оскільки саме податок з доходу фізичних осіб є основним джерелом наповнення міського бюджету, а легальне працевлаштування сприяє підвищенню соціальної захищеності городян та зниженню соціальної напруги.

Звернуто також увагу, що Чернівці ще на початку минулого століття були привабливими для інвестування та розвитку підприємництва і ці історичні традиції ми повинні розвивати в нових історичних умовах. Окреслено завдання департаменту економіки у розробці та реалізації концепції інтегрованого муніципального розвитку. Висловлено впевненість, що досвід нового керівника дозволить посилити контроль за збереженням та ефективним використанням комунального майна, в тому числі у питаннях наповнювання міського бюджету за рахунок надходжень від орендної плати.

На посаду начальника відділу інвестицій та міжнародних зв’язків міської ради з 4 листопада озпорядженням міського голови призначено Тетяну Татарчук, яка до цього обіймала посаду начальника відділу регіонального розвитку та фінансового моніторингу Чернівецької обласної ради.

Тетяна Татарчук, 1976 року народження, чернівчанка, магістр державного управління. У 1998-2002 роках займалася педагогічною діяльністю, викладала англійську мову в ліцеї №2. З 2002 року працює в органах місцевого самоврядування, зокрема обіймала посади начальника відділу інвестицій управління інвестицій та розвитку споживчого ринку департаменту економіки, заступник начальника відділу інформації, зв’язків з громадськістю та міжнародних відносин Чернівецької міської ради, начальника відділу регіонального розвитку та фінансового моніторингу Чернівецької обласної ради.

  З 6 листопада у Чернівецькій міській раді розпочнеться чергова атестація керівників комунальних підприємств, установ та організацій, яка проводиться раз у три роки. Атестації підлягають 32 керівника.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Чи не той самий цей Толян Іричук, який колись залицявся до дочки Федорука?

avatar

ЖРЕП

04 листопада 2014 18:20

Час міняти Коцур та ГАЙСЕНЮКА. ТРОШКИ засиділись.Серед їхніх підлеглих достатньо здібних та талановитого молоді. Влада в країні змінилась вже декілька разів а вони без проблем утримуються в кріслах. Сподіваємось атестації покаже на скільки вони " професіональна". Коцур не пропади разом з агенцією степ байки степ. А ГАЙСЕНЮк без проблем зможе попрацювати до гідної пенсії в якомусь закладі освіти...

avatar

Панас

04 листопада 2014 19:40

Стосовно Коцур - нема базару. А стосовно Гайсенюка я б утримався. Він професіонал. А от молоді та ранні в його службі мутять воду. Замість Гайсенюка я б сказав "до свіданья" Бамбуляк, яка вже на пенсії, але продовжує очолювати фінуправління.

avatar

Чернівчанин

05 листопада 2014 09:04

Що це за відділ молоді, якщо ним керує пенсія. Може їй краще очолити клуб бабаусь.

avatar

!!!

05 листопада 2014 11:04

НО! НО!!!! не ображати молоді кадри КГБіста Федорука

молодняк керують , а сваху каспрука білєтом на амерікі отправілі))))))))))

 

так сє стало,шо кгбістка наволоч ще трохи має мурдувати місто Че

avatar

Солоха до !!!

05 листопада 2014 13:03

а він кадрову чистку із США влаштував? )))

avatar

до букнюс

05 листопада 2014 14:59

Так молоді дорога навіщо Паладяна звільнили він не погана людина і справлявся на мій погляд 

avatar

до Каспрука

06 листопада 2014 22:42