Каспрук припас небачену досі кількість піску для посипання доріг взимку

Каспрук припас небачену досі кількість піску для посипання доріг взимку

08.10.2015, 22:38

Про це заявив начальник КП «МіськШеп» Михайло Ігнатьєв

У Чернівцях для комунального підприємства «МіськШеп» закупили достатню кількість солі та піску, аби посипати чернівецькі дороги під час зими.

Як відзначив начальник КП «МіськШеп» Михайло Ігнатьєв, такої кількості заготовлених до зими матеріалів ніколи не було, передає сайт chv.tv.

- Сіль заготовлена повністю плюс на 350 тонн заготовили більше, адже вона виявилась дешевшою у компанії, яка виграла тендер, - сказав керівник комунального підприємства. - Крім того, закуплено 1,5 тис. кубів соляно-піщаної суміші та 7 тис. кубів гравію.

Нагадаємо, для Чернівецького міскШЕПу за кошти бюджету закупили дві нових автівки. 

До зими Чернівці закуплять техніки для комунальних підприємств на 18 млн грн, частина її – це піскорозкидувальні машини.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Олексій Каспрук, інформує власкор ІА ZIK.

«Цього року закупимо техніки на 18 млн грн, – заявив мер. – Йдеться про 5 піскорозкидувальних машин, екскаватор для теплокомуненерго, машину для промивання каналізації. Так для теплокомуенерго закуплено екскаватор, який може розкопувати на глибину до 7 м. Частину техніки вже закуплено, ще частина проходить тендерні процедури».

Придбані піскорозкидувальні машини – білоруського виробництва на базі МАЗів (вартість однієї близько 1,8 млн грн), екскаватор – турецького виробництва.

Відео з сайту chv.tv

Відео

1


КОМЕНТАРІ (1)

Молодець! Новий  мер йому за це обов’язково подякує!

avatar

independent

08 жовтня 2015 21:19