Каспрук проводить консультації з кандидатами демократичного табору, щоб не допустити реваншу

Каспрук проводить консультації з кандидатами демократичного табору, щоб не допустити реваншу

22.05.2014, 12:09

Про переговори з іншими претендентами на мерське крісло поідомив кандидат на посаду Чернівецького міського голови Олексій Каспрук. Про це він сказав під час прямого ефіру програми "Суть речей".

Ведуча Оксана Денисюк: чи хотіли б ви, щоб дехто з кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, які декларують себе, як демократичними, зняли свої кандидатури на вашу користь?

 Олексій Каспрук: ми черговий раз маємо цю нашу біду: два українці – три гетьмани. Разом з багатьма нинішніми кандидатами ми боролись проти режиму, але, на жаль, не можемо сьогодні об’єднати зусилля для того, щоб змінити наше місто. Певним чином, я не думаю, що буде реванш, але не буде впевненої і переконливої перемоги над тими людьми, які не мають права повертатись до влади. Я спілкувався з деякими кандидатами, пропонував їм об’єднати зусилля і, користуючись нагодою, звертаюсь до тих кандидатів, які вважають, що вони люблять своє місто, що вони представляють демократичні сили – це пан Коломієць, пан Мельничук, пан Олексюк, пан Дорош і багато інших: давайте завтра зустрічатись і обговорювати відкрито у присутності преси, що ми робимо, як ми підходимо до дня виборів і що ми будемо робити після виборів, якщо, не дай Бог, чиясь необдумана позиція призведе до поганого результату, хто буде на себе брати цю відповідальність? Бо насправді всі відчувають свої сили, майже всі, і всі розуміють, що у виборах приймають участь заради участі, а не заради перемоги, а ми не маємо права цього допустити. Я готовий обговорювати, але виключно у прозорому полі з тими, то готовий працювати на громаду, ніяких кулуарних домовленостей, розподілу посад, віддання у відання комунальних підприємств не буде.

 Ведуча: тобто, ви їм вже таке запропонували?

 Олексій Каспрук: з деякими я говорив.

 Ведуча: чи готові вони завтра до такої зустрічі?

 Олексій Каспрук: нам треба зустрічатись, щоб потім не було у громади питань. Мені щиро хочеться вірити, що деякі кандидати, яких я вважаю хорошими людьми, що вони йдуть з щирими переконаннями на ці вибори, а не будучи вмотивованими якимись темними силами на те, щоб розтягнути електорат демократичної частини чернівчан.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Олексію,демократичні сили не влаштовує клан Бурбаків, марионеткою яких ви є. Не треба людей вводити в оману!

avatar

не віримо вам

22 травня 2014 10:01

Не веде ніяких консультацій... Ніби то пропонує публічно, а насправді не збирається їх вести. 

avatar

Правда

22 травня 2014 10:07

А я вірю Каспруку. Просто він не хоче всяким лузерам пропонувати посади в обмін на зняття своїх кандидатур. Це давня фішка тієї ж Свободи. Відкупіться від нас. А Коломієць просто тупий. Олексюку не дозволяють зніматися спосори. от і весь розклад. Бабки-Дурість-Підлість

avatar

Думаю

22 травня 2014 10:24

avatar

Василий Забродский

22 травня 2014 10:58

І я  вірю. Ми мусимо об'єднатись і голосувати за найсильнішого з демократичних кандидатів, ким сьогодні є пан Каспрук, щоб потім не нарікати,що знову керманич неук і, пробачте, бидло.

Всі на вибори!

avatar

каспруку вірю

24 травня 2014 00:41