Каспрук повинен був жорстко боротися за контроль над містом не лише у Фейсбуці, - Постфактум

Каспрук повинен був жорстко боротися за контроль над містом не лише у Фейсбуці, - Постфактум

30.12.2020, 14:58

Про 100 днів без критики і 1 лютого у платіжках. Народний депутат двох скликань Максим Бурбак проаналізував початок роботи новообраної Чернівецької міськради та поділився прогнозами щодо її діяльності у програмі Постфактум в ефірі телеканалу ТВА.

– Перші рішення, які ухвалила міська рада – це кадрові призначення. На цей момент ми знаємо про 4-х заступників, які належать до орбіти Романа Клічука, а також члени виконкому і депутатська більшість, яка вже нібито сформувалася, – люди, які лояльні до міського голови. Тобто це не та ситуація, коли у Каспрука не було команди на посадах.

– Те, що у Олексія Павловича не було команди на посадах – це його провина, тому що він повинен був жорстко боротися за контроль над містом, не лише у Фейсбуці... 

– Можна ж говорити і про позитив. Про те, як швидко вони сформували управлінські органи, виконком. Натомість, при мерові Каспруку питання про обрання секретаря вирішувалося місцями.

Хочу нагадати, що кадрові питання – реально не «конячка» Олексія Павловича. У кадрових питаннях він вагався. Цим скористався Продан. Вони тоді роздмухали кількість членів виконкому до 18-ти осіб. Добре, що нова команда її зменшила, тому що це дає можливість оперативно скликати виконком. Я б не сказав, що це було зроблено оперативно. Просто це ті питання порядку денного, які треба було розглянути на сесії міської ради.

Джерело: https://tva.ua/

1