Каспрук перетворив Чернівці на найдемократичніше місто України, - незалежні експерти

Каспрук перетворив Чернівці на найдемократичніше місто України, - незалежні експерти

22.06.2016, 02:59

В Одесі сьогодні стратував XII Муніципальний форум України. Згідно з оприлюдненими висновками експертів Чернівці визнано найдемократичнішим містом України. У Форумі візьмуть участь близько 300 учасників, серед яких: голови громад-членів АМУ, представники парламенту, уряду та профільних міністерств, а також проектів МТД – партнерів АМУ, експертного середовища. На Форумі буде оголошено про старт всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон».

- Так... ще багато роботи. Дороги. Інженерні мережі. Освіта. Медицина. Транспорт. Безпритульні тварини. Спорт. Благоустрій. Культура. Соціальний захист. Фінанси громади. Взаємодія з громадою. В кожному місті є ці проблеми. Саме про них мери міст та експерти сьогодні говорили на XII Муніципальному форумі України, - написав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук на своїй сторінці у ФБ

- Але тількі одне місто в Україні вміє їх вирішувати «спільними зусиллями», бо під таким гаслом вже живе понад сотню років і намагається його втілювати в життя. Це гасло і шлях справжнього європейського демократичного міста.

Сьогоднішня оцінка нашої роботи незалежними експертами приємно вражає. Найдемократичніше місто України - ЧЕРНІВЦІ !!!  Вітаю із таким результатом громаду, дякую чернівчанам за активність, небайдужість, готовність підставити плече, взяти на себе відповідальність, за любов до Чернівців! 

Спільними зусиллями будемо рухатися вперед!

1


КОМЕНТАРІ (2)

демократичний мер  і ГОЛОВНИЙ ЧЛЕН ПАРТІЇ РЕГІОНІВ В Сокирянах Равлик!!!    прикольно, 

avatar

сокирянець

22 червня 2016 11:05

А запродановсько- забашляйсько-цигансько-зельоне нерідне місто стверджує зворотнє. Судячи з їхніх виступів. у Чернівцях все погано, тільки під керівництвом ПОЦа місто процвітало, й без їхнього секретаря місто взагалі загнеться.

avatar

22 червня 2016 15:47