Каспрук переграв популістів і нав'язав  депутатам складний  вибір

Каспрук переграв популістів і нав'язав депутатам складний вибір

07.04.2016, 17:37

Держава більше не дає дотацій на перевезення пільговиків.

У міській раді сьогодні міркували,як облаштувати перевезення у місті з 11 квітня, адже держава більше не дає дотацій перевізникам.

Олексій Каспрук зібрав усіх депутатів на погоджувальну раду. З 11 квітня в Чернівцях повинні усі оплачувати проїзд  за існуючими тарифами. Аби пенсіонерам та пільговикам залишити проїзд безкоштовним, у ратуші пропонували надавати адресну допомогу соціально незахищеним верствам населення. Порахували, на таку допомогу місто має виділити чималеньку суму. Якщо взяти лише пенсіонерів,  у яких пенсія менша за півтори тисячі гривень, то сума в рік складатиме майже 30 мільйонів гривень на рік. Але, зауважують депутати, не факт, що пенсіонери будуть витрачати цю допомогу саме на проїзд, відтак, тролейбусне управління зазнає збитків. Ще один варіант-безкоштовний для всіх чернівчан муніципальний електротранспорт, тоді витрати міста сягатимуть близько 49 мільйонів на рік. Як це влаштувати, має вирішити робоча група.

Депутати сумніваються, чи встигнуть вони знайти найкращий варіант для розв’язання цієї проблеми до 11 квітня, але, обіцяють, працюватимуть плідно.

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/9738-v-chernivtsyakh-vsi-budut-jikhati-v-gromadskomu-transporti-bezkoshtovno-yak-tse-zrobiti-deputati-dumayut

1


КОМЕНТАРІ (2)

На самом деле Василий Продан уделал Олексея Каспрука

avatar

07 квітня 2016 15:14

"Держава більше не дає дотацій"! Інтересно, а хто такий "держава"? Де він "держава" мешкає?  Напевно Держава- це ми з Вами шановні Українці, и ми нікому не давали вказівки відміняти соціальні пільги, ми нікому не давали вказівки підвищувати ціни на харчі, газ, ліки, воду, транспорт та ін.. Напевно щось не так в наші Державі, якщо один негідник на всю країну заявляє, що продасть один міліон га Державної землі, а Ми, Держава не можемо його вигнати в зашей з його крісла, в котре він вчипився зубами і грабує нас з Вами-Державу. А другий негідник ховає від податків свої статки в офшорах, годує своїми цукерками агресора... Ось і думаємо ми Українці, що таке Держава Україна, і хто в ній захопив владу???

avatar

Чернівчани

08 квітня 2016 08:26