Каспрук не бачить підстав міняти Іванічека на Чесанова або Ковалюка

Каспрук не бачить підстав міняти Іванічека на Чесанова або Ковалюка

27.02.2017, 21:10

Щодо звільнення керівника Тролейбусного управління Івана Іванічека, то мер запевнив, що звільняти директора ЧТУ не збирається, бо не бачить підстав для цього. Мер зазначив, що після виступу в сесійній залі одного із водії тролейбусного управління, він зустрівся із колективом ЧТУ. Наразі інформації перевіряють, але підстав не довіряти керівнику ЧТУ немає, зазначив О. Каспрук.

Після виступу перед депутатами Чернівецької міської ради минулого четверга керівник ЧТУ Іван Іванічек потрапив у лікарню. Про це повідомив депутатам на засіданні сесії міськради, яка триває у Ратуші, міський голова Олексій Каспрук.

Нагадаємо, раніше міський голова розповів, хто із депутатів може стати головним тролейбусником міста.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Анатолій Чесанов хоче покерувати тролейбусним управлінням

Анатолій Чесанов, депутат від фракції "Рідне місто" переконаний, що зможе вивести тролейбусне управління зі скрути за рік, тому подав заяву меру, щоб очолити комунальне підприємство: Цю заяву я йому подав, тому що бачу вихід підприємства з кризи, готовий взяти на себе відповідальність. Перше – необхідно вивести комунальне підприємство з кризи, потім – довести Олексію Павловичу, що його підлеглі – погані менеджери".

 Услід за Анатолієм Чесановим, схожу заяву написав і Богдан Ковалюк, депутат міської ради від фракції "Самопоміч."

Міський голова Олексій Каспрук тим часом, розповів журналістам Інформаційного агентства АСС про реакцію на заяву Анатолія Чесанова: Заяву я отримав, будемо розглядати. Попередньо говорив, що готовий призначити депутата Ковалюка, як людину, яка розбирається у комунальному господарстві, у громадському транспорті. Інших кандидатур я не розглядаю... Сьогодні спілкувався із працівниками підприємства, до керівника в мене претензій немає.

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/ та https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Каспрук лузер без команди фахових професіоналів!

avatar

Людмила Дудченко

28 лютого 2017 15:36