Каспрук: Не вважаю Продана порядною людиною, яка здатна працювати на користь міста

Каспрук: Не вважаю Продана порядною людиною, яка здатна працювати на користь міста

29.11.2017, 13:31

Депутати зібрали необхідну кількість підписів для внесення кандидатури від депутатського корпусу – Василя Продана.  

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук пояснив, чому не хоче, аби секретарем ради став керівник фракції «Рідне місто» Василь Продан:

«Свою позицію з цього приводу озвучував десятки разів в різних ЗМІ. Секретарем може бути і дідько лисий, якщо цього хочуть депутати, голосують за нього і беруть на себе відповідальність. Особисто я, Олексій Каспрук, за обрання Продана секретарем міської ради відповідальність брати не хочу, бо не вважаю його порядною людиною, яка здатна працювати на користь міста. Оберуть його депутати, буду працювати, в межах закону».

Питання обрання секретаря ради «засвітилось» і на засідання виконкому міської ради 28.11.17. Виконком секретаря Чернівецької міськради не поблагословив.

Як повідомляє molbuk.ua, питання на розгляд виконкому запропонував внести депутат "Рідного міста" Володимир Бешлей. Він наполягав, щоб це питання розглянути першим.

Для підтримки виконкомом кандидатури Продана не вистачило двох голосів.

Слід зауважити, що раніше виконавчий комітет ніколи не приймав рішення про обрання секретаря міської ради. Натомість Бешлей посилався на статтю 52 Закону "Про місцеве самоврядування", якою регламентується попередній перегляд виконкомом проектів рішень, які виносяться на розгляд міськради.

За матеріалами http://www.fakty.cv.ua/ та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Юрій

29 листопада 2017 16:08