Каспрук, якому Клічук персонально подякував під час річного звіту, вже мавпує тему, на якій паразитували Михайлішин і Продан

Каспрук, якому Клічук персонально подякував під час річного звіту, вже мавпує тему, на якій паразитували Михайлішин і Продан

11.01.2022, 10:48

Колишній міський голова Чернівців, депутат міськради  Олексій Каспрук вдає з себе доброго поліцейського, нібито не причетного до рішень, які ухвалює чинна міська влада. Попри те, що під час річного звіту чинний Чернівецький міський голова Роман Клічук, дякуючи депутатським фракціям, які утворили провладну більшість у ратуші, на ім'я назвав тільки колишнього мера. Натомість решту політичних сил, які визначають життя городян в місті, просто перелічив.   

Тепер Каспрук нібито не погоджується із тим, що у проекті рішення про нові тарифи на проїзд у маршрутках немає жодної пропозиції щодо соціальних гарантій для школярів та учасників бойових дій. І пропонує затверджувати їх за умови встановлення пільгової вартості проїзду. Про це він написав у дописі на своїй Facebook-сторінці. 

Прикметно, що точно так само, як зараз це робить Каспрук,  на темі пільгового проїзду для городян довгий час паразитували опоненти Каспрука, колишні секретарі Чернівецької міської ради Віталій Михалішин та Василь Продан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   "Я можу подзвонити, написати міському голові в будь-який час доби": ексмер-аутсайдер Каспрук розповів, як надокучає новому мерові Клічуку своїми порадами і нав'язує свої кадри

Маємо повернути малозабезпеченим чернівчанам право на безкоштовний проїзд, - Василь Продан

Михайлішин не бачить порушень у роздачі чернівчанам соціальних проїзних перед виборами

У Чернівцях у маршрутках розвісили листівки: соціальні проїзні не діють і діяти не будуть 

У будь-якому разі, є усі підстави вважати "пропозиції" Каспрука звичайною популістською фальшивкою і обманом виборців. По-перше, через наявність у нього особисто і його фракції реальних важелів впливу на чинного мера та його рішення. Те саме стосується намагання перехопити роль захисника знедолених і соціально незахищених у Михайлішина з його соціальними проїзними, проти яких колишній мер категорично заперечував, коли сам перебував на посаді.  

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 11 січня виконком Чернівецької міської ради розглядатиме питання про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках із 7 до 9 гривень. Якщо рішення ухвалять, вартість проїзду підвищать з 1 лютого.

1