Каспрук і Бурбак  подарували дітям, які вперше підуть до школи, рюкзаки та приладдя першокласників

Каспрук і Бурбак подарували дітям, які вперше підуть до школи, рюкзаки та приладдя першокласників

24.08.2015, 00:47

У літньому театрі відзначили ювілей товариство сліпих. Тут були присутні чиновники від влади. які тепло привітали працівників УТОС діткам які ідуть до школи Олексій Каспрук та Максим Бурбака подарували рюкзаки та набори першокласників. У залі звучала патріотична пісня та музика. Також в цей день в Літньому театрі відзначала 20-річчя організація багатодітних матерів. 

Про це повідомив Степан Карачко. 

- Сьогодні обласне товариство сліпих відзначило своє 60-річчя. Вручив від профільного комітету грамоту голові товариства Івану Фестризі. З величезною повагою і шаною ставлюсь до цих людей, які незважаючи на проблеми зі здоров'ям є справжніми українцями, справжніми патріотами - людьми талановитими і працьовитими. - подалився враженнями від заходу народний депутат України Максим Бурбак. - Вони своїми руками роблять багато потрібних товарів широкого вжитку. Цехи, в якіх працюють незрячі люди, сьогодні дуже потрібні, вони дають робочі місця, дозволяютьлюдям з вадами зору бути потрібними суспільству, мати сенс життя. Допомагав і готовий надалі допомагати цим прекрасним людям. Вони ще й беруть участь в фестивалях "Крила надії", і демонструюють свої неймовірні творчі роботи.

Також в цей день в Літньому театрі відзначала 20-річчя організація багатодітних матерів. Їхнім першокласникам ми вручили нові шкільні рюкзачки з приладдям та подарунки.

Кількома днями раніше перший заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю Максим Бурбак відвідав районну спартакіаду людей з обмеженими можливостями у Хотині. Місцеве товариство одне з найстаріших і найактивніших в області. Такі змагання вже в 26 раз проводять.

- Відверто скажу, я беру натхнення від цих людей. Нам у них багато чого можна навчитись, а передусім витримки, сили волі, мужності та оптимізму, - розповів народний депутат. 

 

ДОВІДКОВО:

 Правління Чернівецької Обласної організації УТОС запрошує всіх небайдужих краян долучитися до благодійного концерту «Струни серця» з нагоди 60-річчя від дня створення Чернівецького УТОСу, що відбудеться 23 серпня 2015 року о 15 годині у приміщенні Літнього театру Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка.

 У програмі:

 

  • Творчий мистецький колектив «Черемшина» Чернівецького УТОСу

  • Заслужений артист України Іван Дерда

  • Заслужений діяч мистецтв України Віктор Рурак

  • Народний ансамбль хореографічного мистецтва «НЕОГАЛАКТИКА»

  • Чоловічий вокально-інструментальний ансамбль «Периферія»

  • Народний аматорський ансамбль гармошкарів

  • Поетеса, заслужений діяч мистецтв України

 

Тамара Севернюк

 

  •   та інші відомі виконавці нашого краю.

Благодійний концерт проводиться за підтримки та за сприяння Чернівецької міської ради, відділу культури, спонсорів та небайдужих людей з метою підтримки та розвитку мистецького колективу «Черемшина», учасникамиякого є інваліди за зором.

Частину зібраних коштів буде передано Макіївській організації УТОС у Донецькій області.

1