Каспрук - депутатам-терористам: Іду на ви!

Каспрук - депутатам-терористам: Іду на ви!

13.04.2017, 22:07
Мер назвав ситуацію у сесійній залі політичним тероризмом

Міський голова Олексій Каспрук назвав процеси, які відбуваються у міській раді, політичним терором. Він закликав депутатів йти на перевибори та заявив, що готовий теж йти на перевибори, хоча ще не вирішив, чи братиме у них участь. Про це О. Каспрук повідомив журналістам на брифінгу 13 квітня 2017 року.

- Ситуація із небажанням депутатів ухвалювати важливі для громади рішення доходить до абсурду, - зазначив мер. - Депутати відмовилися підтримати програму щодо фінансової підтримки комунальних підприємств. Місто без води, оскільки обленерго обмежило постачання підприємству через борги. Знаючи, що Чистий четвер, пасхальні свята, і люди будуть без води, не ухвалити рішення про погашення заборгованості підприємства водоканалу по електроенергії, це не інакше, як політичний тероризм.

За словами мера, "знайшли тимчасовий вихід із ситуації і воду чернівчанам подали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто з депутатів міськради залишив чернівчан без води на Чистий четвер

- Якщо шановні депутати вважають, що у місті все так погано, але я говорив що це наша спільна відповідальність, бо міський голова не може відповідати за кошти, якщо депутати не дають їх освоювати, давайте йдемо всі на перевибори. Я готовий. Я не знаю чи братиму участь у них, але я готовий. Щоб громада дала оцінку тому, що відбувається в місті. Бо ті речі, які відбуваються, це намагання завести ситуацію до абсурду у глухий кут, щоб все в місті зупинилося. Аби можна було звинуватити мера у тому, що він поганий, а керівники комунальних підприємств неефективні.

Джерело: https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (5)

До Каспрука!

А чому депутати терористи, а не голова Каспрук?

пане Каспрук ви після виборів публічно заявили. що ні в якому разі не будете співпраювати із фракцією Рідне місто. Ось вам і результат. Найбільша фракція в раді вами знехтована. Секретаря не вибираєте тому що боїтесь варіанту Федорук - 2. так хто терорист? Або находьте спільну мову із депутатами або валіть на всі чотири сторони добровільно не мучте людей які вам повірили.

avatar

Чернівчанин

13 квітня 2017 21:20

Рідне місто то РИГИ!  Фірташ зі своїм "рідним містом" взяли в заручники усе місто, світло, газ... А ви лохи "находьте" з ригами спільну мову...

avatar

Чернівчанин2

13 квітня 2017 23:04

До Чернівчанина 2.

На самому Каспруку і його команді уже немає місця щоб ставити печатки інших партій. На жаль це стосується не тільки його команди. Всі ми жителі міста і вибирали депутатів таких як ми є самі. Коли люди довірили тобі таку нелегку ношу то тут уже особисті амбіції не доцільні. З особистими амбіціями потрібно іти в бізнес і там доказувати свою правоту. В даній ситуації кожному Чернівчанину до одного місця амбіції чи то мера, чи то депутата. Обіцяли перед виборами, що будете працювати в інтересах громади - працюйте, або на всі чотири сторони. Ви дайте відповідь на таке запитання: чи проголосували б чернівчани за Каспрука якби він у передвиборній гонці зробив таку заяву про депутатів які йому не сподобаються?  Думаю що ні. Чернівчани чекають результатів передвборчих обіцянок від тих хто їх давав. В Україні зареєстровано більш як 200 політичних партій, то що це не громадяни України через те, що якомусь чиновнику це не до вподоби?

avatar

Чернівчанин

14 квітня 2017 08:20

каспрук вор. и бурбак мудак

avatar

юра

14 квітня 2017 18:27

Коротко и точно.

avatar

Юре

14 квітня 2017 20:58