Каспрук анонсував нове виробництво і ще один приємний сюрприз для Гравітону

Каспрук анонсував нове виробництво і ще один приємний сюрприз для Гравітону

12.12.2016, 21:52

У Чернівцях 13 грудня, у приміщенні колишнього заводу “Гравітон” відбудеться відкриття підприємства ТзОВ "Аутоматів Електрік Україна”, яке є представництвом німецької транскордонної корпорації ПРЕТТЛЬ груп.

Про це на брифінгу 12 грудня, у понеділок, повідомив міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

О. Каспрук зіронізував з приводу того, що відкриття цього виробництва деякі “доброзичливці” низвали шкурняками” міської ради. 

- Хотів би би поговорити про деякі "шкурняки" у міській раді, - розпочав міський голова. - Ви знаєте, у нас дуже часто звучить тема про те, що на Гравітоні протягуються "шкурняки". Коли я виступав на відкритті логістичного центру "Нової пошти", то анонсував, що є ще один приємний сюрприз. Минуло трохи часу і завтра ми відкриваємо у колишніх приміщеннях заводу "Гравітон" нове сучасне виробництво — ТзОВ"Аутоматів Електрік Україна” - це представництво німецької транскордонної корпорації ПРЕТТЛЬ груп. Підприємство звернулося до міської влади близько року тому, розглядалася можливість відкриття цього підприємства в одному з обласних центрів Західної України. Ми пішли назустріч, проявили зацікавленість, сприяли цьому. 

Підприємство займатиме близько 10 тисяч квадратних метрів виробничих приміщень, у нього вкладено біля 80 мільйонів гривень інвестицій, зазначив мер. 

“На сьогодні ми маємо сучасне виробництво, вже на сьогодні більше 200 чоловік, які отримали роботу. Плани підприємства на наступний рік - збільшити кількість працівників до тисячі. Це близько 10 тисяч квадратних метрів виробничих приміщень і близько 80 мільйонів гривень інвестицій. 

На відкриття підприємства приїде прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

- На відкриття ми запросили прем'єр-міністра України, він завтра у Чернівцях буде з робочим візитом, у тому числі й на цьому підприємстві. Плануємо обговорити багато інших нагальних питань, які важливі для нас: і в комунальній сфері, і в сфері розвитку економіки, і в сфері децентралізації. Тому я думаю, що це такий непоганий “шкурняк”. І будь-які такі “шкурняки” підприємств Чернівців, спрямовані на створення сучасних виробництв, на забезпечення людей робочими місцями, на сплату податків я буду підтримувати обома руками, - наголосив О. Каспрук.

Крім того, мер зазначив, що під час відкриття підприємства оголосять про ще один сюрприз:

“Завтра будемо відкривати це виробництво і спробуємо анонсувати ще один приємний сюрприз для чернівчан і мешканців великого мікрорайону Гравітон”, - сказав Олексій Каспрук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (12)

Каспрук онанирует? Вот зто действительно сюрприз!

avatar

пациент данного отделения

12 грудня 2016 20:10

Чудова новина від мера і черговий дебільний коментар від тих, для кого чим гірше - тим краще.

avatar

Кирило

12 грудня 2016 20:54

"На відкриття підприємства приїде прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.", - а хіба уряд України інвестував у нове виробництво? Як завжди піар від гройсмана там, де не заважав?

avatar

Чернівчанин

12 грудня 2016 21:04

Це той Кирило з московії?Че тоже дрочишь?

avatar

12 грудня 2016 21:05

Кирило

12 грудня 2016 20:54 - "Чудова новина від мера", - два рази пропіарив одну подію? Коли вулицю Б.Хмельницького відкриють?

avatar

Чернівчанин

12 грудня 2016 21:07

Коли Каспрук нашим бійцям замінить ліві кулепробивні бронежилети? Це дійсно буде гарна новина!)))

avatar

Людмила Дудченко

12 грудня 2016 22:00

Коли Бурбак поверне місту 400 мільйонів гривень і прихватизовану дорогу на Добробуті, от тоді буде справжній фестиваль!!!))))))

avatar

Людмила Дудченко

12 грудня 2016 22:02

Под комментарием "кирило"  пишет дебил недоукроповец. Скоро выложим в интернет веселую переписку из фейсбука. )))))) Посмеёмся всем фейсбуком над дебилом.)))))  

avatar

13 грудня 2016 01:05

Офигеть!это успех! На Гравитоне набирают рабов в холдинг по производству кабельно-жгутовой херни. Ура! Холдинг переводит свое производство в третьесортные страны чтобы сократить затраты по себестоимости. Рабская оплата труда в Украине стала возможной благодаря яйценюку

avatar

кабельно-жгутовая компания

13 грудня 2016 01:21

Виявляється це погано, коли відкриваються нові робочі місця? А зовсім недавно запроданівські дебілики тішились тим , що вони дають можливість торгувати овочами навпроти кладовища по Зеленій, "створили робочі місця" на болоті.

avatar

Дебіликам

13 грудня 2016 09:03

Молодец Каспрук,так тримати!!!

avatar

громада

13 грудня 2016 11:54

Молодець Бурбак! За безцінь прихватизував завод Гравітон, а тепер там будує власний бізнес!...
Це замість того, щоб створити державне чи комунальне підприємство і всі доходи від прибутку поступали би в бюджет міста, а не у його прихватну загребущу кишеню!)))

avatar

Людмила Дудченко

13 грудня 2016 13:46