Інтерактивна карта Гройсмана показує, що на Буковині таки ремонтують дороги

Інтерактивна карта Гройсмана показує, що на Буковині таки ремонтують дороги

03.07.2016, 02:53

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поширив на своїй сторінці у ФБ інформацію про те, що «Укравтодор» запустив інтерактивну карту ремонту доріг: http://mtu.gov.ua/intermap/#15

Проект працює у тестовому режимі і буде постійно доповнюватися новою інформацією. На карті можна побачити індикатори поточного ремонту, розпочаті роботи, загальну вартість будівництва об’єктів, терміни виконання та підрядників, - повідомив  Володимир Гройсман.

Вже є можливість повідомляти про ситуацію у дорожньому господарстві через Урядовий контактний центр або напряму в Укравтодор телефоном або електронною поштою.  Найближчим часом звернення можна буде залишити і за допомогою самої інтерактивної карти.

Інформацію прем'єр-міністра України про інтерактивну карту ремонту доріг також прокоментував лідер парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак

- Дуже потрібна річ. Особливо місцевим чернівецьким скептикам, які нарікають на бездіяльність влади в частині ремонту доріг в нашій області. Наочне зображення реалізації есперименту запровадженого урядом Арсенія Яценюка стосовно направлення надпланових надходжень з митниці на ремонти доріг в 4-х областях, з Чернівецькою включно. Не останню роль у впровадженні цього експерименту відіграли народні депутати-мажоритарники. А прізвища їх відомі широкому загалу, - повідомив Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

 БРЕХЛИВЫЙ 

avatar

03 липня 2016 10:35