Авто-майдан за Каспрука: екс-кандидати в мери Чернівців визначаються з підтримкою претендентів в другому турі (ОНОВЛЕНО)

Авто-майдан за Каспрука: екс-кандидати в мери Чернівців визначаються з підтримкою претендентів в другому турі (ОНОВЛЕНО)

09.11.2015, 18:25

Колишні кандидати на посаду Чернівецького міського голови, які взяли участь у виборах 25 жовтня, проте не пройшли до другого туру, нині оприлюднюють свою позицію з приводу голосування у другому турі виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Всі демократичні партії Чернівців мають підтримати в другому турі Каспрука, - депутат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадські організації Чернівців закликали не голосувати за поплічників Януковича-Фірташа

Світлина від Наталії Якимчук.
 
 
Шановні чернівчани!

Виборчий процес у нашому місті ще не завершився, адже на часі - другий етап виборів Чернівецького міського голови.

Водночас хочу повідомити, що Чернівецька міська організація політичної Партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність”, яка завдяки вашій підтримці отримала дев’ять депутатських мандатів із 42 у новообраній Чернівецькій міській раді, вже ініціювала активну співпрацю з іншими політичними силами, що також увійшли до складу міського представницького органу. Найперше, щодо розробки стратегії перспективного розвитку міста на основі програмних положень, з якими наші команди йшли на вибори.

Ми активно ініціюємо таку взаємодію, бо вважаємо, що на зволікання часу немає – чернівчани потребують від нас невідкладних дій для вирішення проблем, особливо напередодні непростого зимового періоду. Зараз, на нашу думку, слід відкинути політичні чвари, приховані інтриги, звинувачувальну риторику й взятися до роботи. 
Новообрана міська рада повинна слугувати винятково інтересам Чернівецької територіальної громади, кожного чернівчанина.

Тому ми ставимо за мету вироблення «Дорожньої карти» роботи міської ради з чітко визначеними результатами щодо підвищення рівня та якості життя городян. Такими є наші наміри й позиція у новообраній Чернівецькій міській раді. 
Про це ми відверто говоримо партнерам із депутатського корпусу. І раді, що вони зацікавлені у виробленні спільного документа, який покликаний додати конструктиву у роботу ради, її взаємодію з виконавчими органами місцевого самоврядування. 
Наша ініціатива отримує підтримку і вже здійснюються чіткі кроки щодо напрацювання такого документа.

Особливі наші сподівання на підтримку чернівчан, котрі довірили нам представляти їхні інтереси.

З повагою,
Наталія ЯКИМЧУК – голова Чернівецької міської організації політичної Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" підтримає Каспрука у другому турі за певних умов (+ВІДЕО)

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Шановні, рідні буковинці, я киянин з буковинським корінням  у4-х поколіннях з двома вищими університетськими освітами  ім.Тараса Шевченка заявляю, що провів весь час на майдані, допомагав людям намету"Батьківщини", що знаходилась під час "революції гідності" навпроти  міністерства аграрної політики,  в цьому наметі неодноразово  перебував Герой небесної сотні покійний Сашко Щербанюк. Хочу наголосити, що жодного разу я не бачив на майдані Каспрука, Федорука та інших депутатів Верховної ради. Після того, як  я підняв хвилю обурення через свого однокурсника, народного депутата України Миколу Княжицького, що у буковинський намет ніхто з депутатів не відвідує, навіть морально ніхто не підтримував буковинців, які почергово приїжджали з усіх районів нашого краю, тоді появився цей боров Бурбак, бо інакше я його не можу назвати і після мого зауваження чому ніхто не провідує земляків, щось там пробурмотів і пішов геть. Більше я цих панків не бачив ні 18,19, 20 лютого 2014 року, коли була потреба, а тепер ці козли піаряться, і вважають,що вони варті тих крісел у парламенті. Цей мотлох разом з каспруками, бурбаками, яценюками треба вимітати з влади, бо просто достали!!!!!! Слава героям Буковинцям, слава Україні!

 

avatar

Тарас

09 листопада 2015 18:04

Що може людина яка живе в Київі знати про Чернівці? Я впевнений що це сам Михайлішин і пише. Чернівчани не будуть голосувати за Регіонала. Досить їх з нас. Ідіть до сімей загиблих і подивіться їм у очі! З двух кандитатів тільки один може бути мером, і це людина яка була на революції, людина яка завжди серед людей, людина якій вірять Чернівчани. О.Каспрук наш мер

avatar

Чернівчанин

09 листопада 2015 18:34

Коломієць цинічний піарщик, виборці доли йому оцінку непроголосувавши за нього і вказали що його реальне місце на політичному смітнику. Цікаво він досі стучить зінчинку на своїх побратимів??????

avatar

знаючий

09 листопада 2015 19:53

Чернівці за Михайлішина!!! 

avatar

Чернівчани

10 листопада 2015 02:06