Кандидатуру Куліша подано на затвердження першим заступником голови Чернівецької ОДА

Кандидатуру Куліша подано на затвердження першим заступником голови Чернівецької ОДА

18.02.2015, 19:39

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук підтвердив, що вже надіслав до Києва документи Володимира Куліша для затвердження його на посаду свого першого заступинка. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції. 

Олександр Фищук назвав це прикладом справжньої консолідації перед загрозами, які стоять перед Україною. 

- Давайте ми спочатку розберемося з зовнішнім ворогом, а потім будемо сперечатися між собою, - сказав О.Фищук.  - Крім того, це є свідченням єдності позицій Президента і прем'єр-міністра. 

Щодо претензій, які висловлює громада до кандидатури В.Куліша - про те, що він нібито підписав документ на підтримку представника партії регіонів, - то Куліш заперечує такий вчинок. 

- Я питав про це самого Володимира Івановича. Він присягається, що це не його підпис. І це легко перевірити, - розповів журналістам  О.Фищук. - Це підписав заступник. Інша річ, що це зроблено на бланку юридичної особи, якою він керує. Він сказав, що буде пояснювати громадськості. І вам в тому числі.  Зрозумієте ви його, чи ні - це інше питання. 

ГОТУЄТЬСЯ ВІДЕО

1


КОМЕНТАРІ (1)

Плохо  это.  Очень  плохо!  С  его  приходом,  потянутся  коррупционные  требования  на  пополнение уровня  его  благосостояния  в  кол-вах,  которым  позавидует  даже  Папиев.    Учитывая  сегодняшние  требования  и  усилия  власти на  борьбу  с  коррупцией  и  хамское  отношение  Кулиша  к  людям,  уже  в  первый  месяц   его  "царствования"  ПОЙДУТ  МАССОВЫЕ  УВОЛЬНЕНИЯ   РУКОВОДИТЕЛЕЙ  уровня  области  и раионов.   А  жаль. Никакие  дружеские  отношения  партий этому  НЕ  БУДУТ  ОПРАДАНИЕМ!!!

avatar

НВ

18 лютого 2015 18:14