Кандидат від «Самопомічі» отримає півмільйона за телерекламу захисту Буковини від паводків

Кандидат від «Самопомічі» отримає півмільйона за телерекламу захисту Буковини від паводків

28.01.2016, 16:45

Дністровсько-Прутське басейнове управління водних ресурсів 21 січня за результатами тендеру замовило ФОП Шевчук Мирослав Іванович послуги з висвітлення будівництва системи захисту від паводків на річках Сірет і Прут за 458 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Створять дві телепрограми по 1 год. про будівництво автоматичних гідропостів, опадомірів і гідрометричних переправ у Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Воно фінансується Україною та за кошти Євросоюзу, виділені за Спільною операційною програмою «Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013» в рамках міжнародного проекту «Попередження і захист від паводків в верхніх басейнах річок Сірет і Прут, шляхом впровадження сучасної системи моніторингу з автоматичними станціями – East Avert mis etc 966».

Телепрограми покажуть на місцевих і національних телеканалах із 4 повторами, викладуть на чотирьох Інтернет-ресурсах та у соцмережах. Крім того, підрядник виготовить 50 копій українською мовою та 50 копій англійською мовою на DVD у коробках із поліграфічним дизайнерським оформленням.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Євромедіа Україна».

Підприємець Мирослав Шевчук зареєстрований у Чернівцях. На місцевих виборах 2015 року висувавсядо Чернівецької облради від партії «Самопоміч». На той момент був журналістом Чернівецького державного телеканалу «Буковина».

Крім того, у 2010 році він був кандидатом у депутати облради від «Фронту змін», будучи спецкором НТКУ.

У держреєстрі вказано номер телефону Шевчука 0509635395. У 2014 році цей номер використовував антикорупційний комітет чернівецьких активістів Майдану.

Засновниками «Євромедіа Україна» є Валентин Шостак і Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко.

Грицак у якості віце-президента НТКУ у 2005 році також опікувався проведенням дорослого «Євробачення» в Україні. Тоді Україна отримала конкурс, оскільки роком раніше Руслана перемогла у ньому.

Джерело: http://nashigroshi.org/

1


КОМЕНТАРІ (1)

І цей алкаш Мирослав шевчук буде освоювати півмільйона ??? Та він все продасть за пів бутилки оковитої

avatar

Ого

28 січня 2016 20:37