Кандидат від Партії регіонів на проміжних виборах до Чернівецької обласної ради перетворив робоче місце на виборчий штаб?

Кандидат від Партії регіонів на проміжних виборах до Чернівецької обласної ради перетворив робоче місце на виборчий штаб?

24.01.2013, 00:12

Сьогодні по внутрішній e-mail розсилці в Буковинському державному медичному університеті був розісланий лист, екранну копію якого ми оприлюднюємо разом з цим повідомленням. Інформацію ми отримали від "надійного анонімного джерела", яке, з очевидних причин, не може бути назване.

3 лютого 2013 року, нагадаємо, мають відбутися проміжні вибори депутатів Чернівецької обласної ради. Одним з зареєстрованих кандидатів по одномандатному мажоритарному виборчому округу №50 є ректор медуніверситету, висуванець Партії регіонів  Тарас Миколайович Бойчук.

Чи варто пояснювати, що перетворюючи підпорядковану йому державну установу у виборчий штаб він грубо порушує закон?

Водночас BukNews готовий надати місце панові Тарасу Бойчуку для оприлюднення свого коментаря з цього прикрого приводу.

На жаль, з різних джерел до нас доходить інформація, що керівники різних державних та комунальних установ також агітують своїх підлеглих голосувати за цього кандидата від партії влади.

 

1


КОМЕНТАРІ (9)

Очевидно цими відповідальними агітаторами та спостерігачами мають бути викладачі - підлеглі Тараса Бойчука? Або підконтрольні завідувачам кафедр студенти. Інакше для чого їм посилати такого листа. Нічогенько собі адмініресурс у дії!!!

avatar

М-да

23 січня 2013 20:37

"під олівець!))) кожен завкаф має знати, який кандидатф є носієм щястя! а нє прідут - отключім газ!!))"

avatar

3333

23 січня 2013 20:38

І це ж якась людина таки переслала цей лист. Виходить, що  у буковинській медицині є ще порядні люди. 

avatar

Семен

23 січня 2013 21:46

Ото дохера вони нароблять, аж смішно. В суботу (2 лютого) вже агітація заборонена, лише один день в них буде для роботи з людьми на дільницях (01 лютого). Це хіба адмінресурс? Ото була би дільниця там де гуртожитки ЧНУ і БДМУ, о то був би адмінресурс.

avatar

Василь

24 січня 2013 01:17

avatar

Хірург з поліклініки на Л. Українки

24 січня 2013 01:37

Цей лист - маленька крапля використання адмінресурсу за Бойчука. Керівники багатьох медичних установ міста вимагають від підлеглих проводити активну агітацію серед населення, що обслуговується медиками. Хорошенюк з дитячої полікліники прямим текстом з притаманним йому "хистом" ображати підлеглих примушує останніх (під загрозою звільнення) робити поквартирний обхід, збирати письмові свідчення з прізвищами та телефонами, хто буде голосувати за ректора. І роблять це вони під тиском і прямою настановою зверху. Ось така в нас дермократія. А медики здебільшого мовчать, бо розуміють, що повністю залежні від своїх керівників-роботодавців - сучасна рабовласницька система.

avatar

Василь

24 січня 2013 11:32

Цікаво мені, а як може лікар-педіатр чи то патронтажна медсестра вплинути на думку жителя округу №50? Їх контингент лише в штани дзюркає.

avatar

Марусина

24 січня 2013 13:03

Під "агітацією" мається на увазі забезпечення правильного результату, що в купі з такими технічними кандидатами як Довганич і Білогорка мож принести ригіанлам потрібний резуьтат.

avatar

Марусині

24 січня 2013 13:35

А взагалі правильно. Якби всі нетерпимо ставилися до кнопкодавів, шахраїв, то ми б давно краще жили. А то звикли, що так звані сильні світу цього добиваються свого усіма доступними методами. Хто сказав, що так має бути? Чому чинуша, який за посадою керує людьми може змушувати їх робити ще щось поверх того, що вони мають за посадою? Звісно, завжди більше добивалися шахрайством, ніж правдою, політика вся така, але принайні це треба ховати, соромитися признаватися. А то у нас вже дійшло до абсурду, що ці бридкі справи не те що не ховають, а ще випячують - що ви нам козли зробите. Так не має бути. Треба загнати шахраїв на місце. І якщо здолати брехню неможливо, то бодай змусити її приховувати. Чого Бойчук йде в раду? Щоб стати ще одним кнопкодавом Папіва? Хай  краще вчить лікарів. 

avatar

чернівчнани

24 січня 2013 13:37