Кандидат в народні депутати Василь Філіпчук не дає працівникам ДАІ знову взятися за старе

Кандидат в народні депутати Василь Філіпчук не дає працівникам ДАІ знову взятися за старе

06.10.2014, 01:34

Кандидат в народні депутати України Василь Філіпчук спробував з’ясувати, чому на автодорогах Чернівецької області останнім часом побільшало працівників ДАІ.  Ставши випадковим свідком того, як на в’їзді  в Сторожинець працівник Державтоінспекції зупиняє автомашини, кандидат вирішив  поцікавитись: хто і з якою метою зупиняє на трасі машини.

 -          “Свавілля українських правоохоронних органів стало онією з головних причин Майдану. Україна залишається лідером у Європі не щодо промислового виробництва чи інвестицій, а щодо кількості правоохоронців на душу населення. На одного працюючого маємо декілька контролерів, які унеможливлюють економічне зростання країни, знищують економіку. І правоохоронні, і судові органи влади повністю поза контролем місцевих громад і залежать від волі київських чиновників.

У мене були щирі сподівання, що після перемоги Майдану відбудуться зміни – насамперед реформа правоохоронних органів. Йдеться не лише про скорочення, а, насамперед, про перепідпорядкування чи хоча б підконтрольність правоохоронців місцевим громадам. Але замість реформи ми бачимо, що відновлюється так добре знайома ще з  часів Януковича практика - масові пости ДАІ, які знаходять тисячу і одну причину, щоб  зупинити водіїв. Іншими словами, страх минув, можна взятися за старе”, - говорить кандидат в народні депутати України Василь Філіпчук. 

“Прикладом того, що правоохоронці замість боротьби з терористами на Сході тероризують власних громадян, став випадок у суботу, близько 9-ї ранку, біля Сторожинця. Там зявилися два інспектора Державтоінспекції, які зупиняли водіїв, причому один з них просто був без ідентифікаційного значка. Ми вирішили поцікавитись, хто і з якою метою тут поставив даний пост. Що було далі – на відео”. 

Далі - відео без коментарів:

https://www.youtube.com/watch?v=yU_dYkItisg

Про це повідомляє прес-служба кандидата в народні депутати України  Василя ФІЛІПЧУКА

1


КОМЕНТАРІ (7)

avatar

Павло Белінський

05 жовтня 2014 23:00

Якщо вони справді виконували свою роботу, то чому поїхали з поста? 

avatar

Водій

05 жовтня 2014 23:49

Стрижуть капусту. Система "папередників" зацвітає знову.

avatar

Viktor

06 жовтня 2014 00:14

Чому у нас все по-дебільному?

avatar

Чернівчанин

06 жовтня 2014 08:38

Знаете чому він плюе в очі міліціонеру та задае йому незручні питання? Відповім. Тому що у нас не поліція а якась МІЛІЦІЯ!!?? ні в одній державі такого немае. Я не кажу про Европу. В Турції підійшло би до полісмена ТАКЕ ЧМО та розказувало про інструктажі?!!! Наслідки були би однакові з Европою - від через годину був би в суді за перешкоджання службової діяльності.

avatar

Дмитро

06 жовтня 2014 11:13

Якщо це перешкоджання, то чого міліціонери поїхали? Може все таки правий він?

avatar

Якщо це перешкоджання, то чого міліціонери поїхали?

06 жовтня 2014 12:40

Дуже дешевий піар, не солідно

avatar

Йой

06 жовтня 2014 16:06