Кандидат в мери Петро Олексюк, якому симпатизує ОПОРА, представить програму й команду

Кандидат в мери Петро Олексюк, якому симпатизує ОПОРА, представить програму й команду

05.05.2014, 23:01

У вівторок, 6 травня, в конференц-залі Українського народного дому (вул. Ломоносова,2) відбудеться прес-конференція кандидата на посаду Чернівецького міського голови Петра Олексюка. Початок о 15.00.

Під час прес-конференції Петро Олексюк винесе на розгляд громадськості тези своєї програми "Довіра єднає громаду", представить свою команду однодумців, а також відповість на запитання.

Принагідно варто відзначити цікаву деталь, яка кинулася у вічі під час ознайомлення зі "ЗВІТОМ за результатами спостереження за позачерговими виборами Чернівецького міського голови (квітень 2014 року)". Документ на своєму сайті розмістила шановна структура ОПОРА.

Повідомлення про ведення передвиборчої агітації Петром Олексюком написане з очевидною симпатією до кандидата. 

Порівняйте тональність подачі інформації: 

НЕЙТРАЛЬНА

"Ще з 10 квітня в місті Чернівці з’явилися білборди Олексія Коломійця з закликом долучатися до Автомайдану. Час від часу він проводить із Автомайданом інформаційні рейди містом. Окрім того, минулого тижня Олексій Коломієць був присутній на засіданні МТВК, де мало розглядатися питання щодо відкликання 23 депутатів Чернівецької міської ради, які під час подій Євромайдану в Чернівцях підтримали звернення до прокуратури щодо «захоплення» приміщення міської ради (так звана «справа 2 грудня»; свого часу Олексія Коломійця особисто було засуджено, як організатора «захоплення» приміщення Чернівецької міської ради активістами місцевого Євромайдану, а потім амністовано)".

ПРИХИЛЬНА

"У суботу, 26 квітня, на одній із центральних вулиць (Кобилянська) було встановлено інформаційно-агітаційний стіл, де представники кандидати Петра Олексюка розмістили його фотографії та пропонували мешканцям міста обрати одну з найкращих на їхню думку. Обране фото було використано вже в наступні дні для агітаційних матеріалів кандидата. Такі «саморобні» листівки із вихідними даними (вказано, що виготовлено на власному обладнанні кандидата) розміщені на інформаційних стендах міста". 

НЕГАТИВНА

"Розпочав передвиборчу агітацію із порушенням законодавства Віталій Ткачук. Одразу в день реєстрації кандидатом на посаду міського голови, 25 квітня, в місті були розміщені білборди кандидата, хоча агітація мала б початися наступного дня після реєстрації. Крім того, на білбордах не були вказані вихідні дані плакату (тираж, відповідальний за друк). У період з 26 по 30 квітня в місті з’явилося багато плакатів великого розміру, які при розміщені на спеціально відведених місцях для агітації фактично перекривають усю іншу агітаційну продукцію інших кандидатів, в тому числі кандидатів на пост Президента".

Фото: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

Кого підпирає ОПОРА? А де неупередженість?

avatar

Крук

05 травня 2014 22:04

avatar

Чернівчанин

05 травня 2014 22:44

І не пахне прихильністю.

 

А той Ткачук, то до нього неможливо нейтрально, бандит! Іду вчора, а він уж нагло припаркувався на тротуарі!

avatar

Чернівчанин

05 травня 2014 22:46

Забули дописать: Кандидат ТКАЧУК якому симпатизує самий непродажний і самий опозиційний БУКНЮС

Глас народу і не менше.

avatar

БУКНЮС агітатори

05 травня 2014 22:55

Висновки простоі ідіотські. 

в усіх трьох випадках абсолютно нормальна нейтральна інформація! не шукайте прихованого змісту там де його немає! 

avatar

Просто проходивв поруч

05 травня 2014 22:58

а я чогось думав, що законність тих чи інших дій кандидатів визначає все таки суд, а не ОПОРА. А там прямо написано "Розпочав передвиборчу агітацію із порушенням законодавства" У нас вже громадськість тлумачить закони? Було би  нейтрально, якби написали є ознаки порушення закону. Це раз. А по друге, могли запитати у кандидата. Для Олексюканавіть в дужках пояснили, що листівки саморобні. Щоб бува тінь підозри на нього не впала. А тут так прямо в лоб: порушив закон. Зніміть окуляри, мудрагелі. 

avatar

перехожий

05 травня 2014 23:04

Перехожий абсолютно правий щодо непрозорої прихильності ОПОРИ до олексюка і неприхильності до решти кандидатів. Це сумно, все ж треба враховувати факт "гнєзділіща разврата", яке знаходиться у Народному домі під масними від євро-американських грантів "крилами" Старика. Там і Бешлей, і Олексюк і ВСЯ ОПОРА, і Халавка з Філяком, і Баб"юк доречі, і Гаврада, і як недивно Гуліка... Ця залізобетонна спайка псевдопатріотів з грантоманами на превеликий жаль уже добрих 15 років доїть усіх, кого може й не може, поважно роздуває відїджені щоки, а тепер от пробує пропхати свого мера. Не пройде (!!!) панове народнодомівці й не мрійте!!!

avatar

ха-ха...

05 травня 2014 23:24

Не наша влада! Горіти вам в пеклі за події в Одесі! Вам не забрехати події в Одесі!

avatar

Революціонер

06 травня 2014 00:26